Sezaryen doğum sonrası ikinci kez hamilelik

Uygulamaya her girdiğimde bu başlığı mutlaka görüyorum. Doğum yapıp mucize bebek uygulamasına geçenler sonra patır patır buraya geri geliyor​:face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: insan bir korkmuyor değil, dikkat etmek lazım demekki​:smile: herşeye rağmen bebişler dünyanın en tatlı hadisesi. Hepsi sağlıkla gelsin, mutluluk getirsin​:two_hearts::two_hearts:

Vücudunua toparlamadan başarmışsınız, harikasınız…

1 Beğeni

Evet canim cok sukur gecti iyiyim

Bebeğinizin durumu nasıl yoğun bakımda mı daha?

Evet canim 15 gun oldu yogun bakimda biraz daha kalicak

Durumu iyidir inşallah

Ben gecen sene Mayıs ayında sezeryan doğum yaptım. Şimdi de 14 haftalık hamileyim. Ve sanki dikiş bölgemde, sol tarafta bir acıma, sızlama, batma gibi ara ara gelen beni rahatsız eden bir his var. Bu zamana kadar bir şey olmamıştı. Özür diliyorum çok affedersiniz ama idrarımı yaparken de dikiş yerimde hafif bir acıma vardı. Zorlamadan vs olur mu yoksa dahası merak ettiğim; benim gibi kısa sürede hamile kalan annelerimizde de bu tarz durumlar yaşadı mı sezeryan doğum olup? Sadece endişelenip endişelenmemem gerektiğinden emin olmak istedim. Teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

Maşallah barekallah Allah uzun ömürler versin saglik versin inşallah

1 Beğeni

Kızlar merhaba 9 ay önce enfeksiyondan dolayı erken doğum yaptım 7 aylıkken doğdu oğlum sadece ama sadece 1 kere korunmasız ilişkiye girdik bugün hastaneye gittim bir kaç haftalık hamileymişim sordum doktora hamileliğim ameliyatımı çok etkiler mi diye 9 ay geçmiş çok kötü bişey olmaz dedi ama yine uzman doktora görün dedi ben yinede çok korkuyorum çünkü hala dikişlerim de Ağrı var hem içten hem dıştan bilmiyorum nasıl olacak aranızda sezaryen sonrası hemen hamile kalan varmı

2 Beğeni

Korkulcak hiçbir şey yok 9 ayda toparlamıştır sen 9 ay sonra kalmışssın ben mayısta dogum yapmıştım haziranda hamile oldugumu ögrenmiştim 1 ay sonra süpriz bi şekilde ve benim yaram daha tazeydi senin 9 ay geçmiş korkma aha dogurdumda hiç bişi olmadı doktorlar çok konuşuyo yok riskli yok şöyle yok böyle hiç bişi de olmadı

Yaa canınız hiç acımadı mı yaranız iyileşmemiş daha​:pleading_face:

Acıdı tabi ama saglıgımız yerimizde çok şükür canım

1 Beğeni

Benim bebeğimde 6 aylık hamileyim sanırım Perşembe kan vercem canım bnde sezeryanım korkuyorum

Vazgeçmek istemedinmi riskden dolayı

Hayır hiç korkmadım hiç vazgeçmek istemedim

Maşallah ne güzel ben korkuyorum yalnız bakıyorum çünkü bu bebeğimede mağdur olacak diye

1 Beğeni

Tek zor canım ben kaynanamla yasıyorum yardımcı oluyor yoksa tek olsam zorlanırdım

1 Beğeni

Demi ne güzel ben yalnız olacam anca eş desteği oda ne kadar olursa işte çalışıyor

Peki bebeğiniz emmeye devam etti mi bende 4 aylık bebeğim varken hamile kaldım şu an 5 aylık olduk bebeğim hâlâ emiyor ve sadece 2 kilo aldım çok endişeliyim

Yok emzirmedim

1 Beğeni