Temmuz ayinda sezeryan dogum yaptim ve bugun tekrardan hamile oldugumu ogrendim. Ayni benim gibi 2 bebeginin arasi 15 ay olan anneler sureciniz nasil gecti biraz anlatabilirmisiniz
Hayırlı olsun,bir iki arkadaş vardı yakın zamanda doğum yapıp hamiş olan yazarlar görürlerse
Insallah görürler
Benim bebegim 1 aylikken hamile oldugumu ogrendim canim yani aralarinda 10 ay 15 gun olacak ve sezeryanliyimmm zorlaniyorum su an 27+3 olduk oglum var kizim oluyor simdide karnim buyudukce bebek oynadikca dikis yerlerim aciyor sancilarim oluyor
Peki suan bebegin durumu nasil biz bebege bir sey olacak diye korkuyoruz
Kendisi gayet saglikli canim korkmaa bisey olmaz
Oğlum 6 aylık 4 aylık hamileyim
Cinsiyeti ogrendin mi
Evet doktorum kız dedi
Hayirli olsun saglicakla alin kucaginiza insallah
Bebeğim henüz 5 aylık ve şu anda yeniden hamile olduğumu ögrendim. Bu kadar kısa aralıkla çocuk dahibi olmak korkuttuğu için benzeri durumda olan varsa fikir danışmak istiyorum
Merhaba canım aramıza hoş geldin.
Merhaba hoş buldum:)
Kız ve erkek için Tuna ismi diğerlerinden daha güzel duruyor
Canim sezeryan dogum yaptim 1 ay sonra tekrar hamile kaldimmmm sen yine 5 ay sonra kalmissin ben toparlanmadan supriz bi sekilde kaldimmm su an 28 haftalik olduk bile
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize. Ben araları çok yakın olunca ya yeterince ilgilenemezsem iki cocuga iyi bir gelecek sunamazsam vs diye endiseleniyorum bir de yorgunluk meselesi var tabi
Allah verdiyse kolayliginida verir insallah gonlunu ferah tut
Canınız acımıyor mu ben 5 ay önce sezaryen doğum yaptım şuan gebelik şüphem var korkuyorum
Zorlaniyorum tabi kuzum