Sezaryen doğum sonrası ikinci kez hamilelik

Temmuz ayinda sezeryan dogum yaptim ve bugun tekrardan hamile oldugumu ogrendim. Ayni benim gibi 2 bebeginin arasi 15 ay olan anneler sureciniz nasil gecti biraz anlatabilirmisiniz

Hayırlı olsun,bir iki arkadaş vardı yakın zamanda doğum yapıp hamiş olan yazarlar görürlerse :hugs:

1 Beğeni

Insallah görürler

Benim bebegim 1 aylikken hamile oldugumu ogrendim canim yani aralarinda 10 ay 15 gun olacak ve sezeryanliyimmm zorlaniyorum su an 27+3 olduk oglum var kizim oluyor simdide karnim buyudukce bebek oynadikca dikis yerlerim aciyor sancilarim oluyor

Peki suan bebegin durumu nasil biz bebege bir sey olacak diye korkuyoruz

Kendisi gayet saglikli canim korkmaa bisey olmaz

Oğlum 6 aylık 4 aylık hamileyim :grimacing:

Cinsiyeti ogrendin mi

Evet doktorum kız dedi

Hayirli olsun saglicakla alin kucaginiza insallah

Bebeğim henüz 5 aylık ve şu anda yeniden hamile olduğumu ögrendim. Bu kadar kısa aralıkla çocuk dahibi olmak korkuttuğu için benzeri durumda olan varsa fikir danışmak istiyorum

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoş geldin.

1 Beğeni

Merhaba hoş buldum:)

Kız ve erkek için Tuna ismi diğerlerinden daha güzel duruyor

Canim sezeryan dogum yaptim 1 ay sonra tekrar hamile kaldimmmm sen yine 5 ay sonra kalmissin ben toparlanmadan supriz bi sekilde kaldimmm su an 28 haftalik olduk bile

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun bebeğinize. Ben araları çok yakın olunca ya yeterince ilgilenemezsem iki cocuga iyi bir gelecek sunamazsam vs diye endiseleniyorum bir de yorgunluk meselesi var tabi

Allah verdiyse kolayliginida verir insallah gonlunu ferah tut

1 Beğeni

Canınız acımıyor mu​:cry: ben 5 ay önce sezaryen doğum yaptım şuan gebelik şüphem var korkuyorum

Zorlaniyorum tabi kuzum