Gözün aydın canım rabbim güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah normal mi yaptın
Maalesef sezeryanla yaptım 4.sezeryanim hatta
İşte bende bundan istiyorum ama benimki bundan değil
Anladım canım 4. Sezeryan zor oluyoee diyorlar
Ben ikinci kez sezaryan olacam 10 yıl aradan sonra şimdi 25+2 hız kaçıncı hafta sezaryan olurum diğer sezaryen acil olduğu için bir fikrim yok ve nst baglaniyor mu sezaryane kadar
Hamileliğim zor geçti doğumu da dhaa zor bekledim ama Allah’ın izniyle korktuğum gibi olmadı
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin insaAllah cümlemize ailelerimizle
Kizlar pazartesi gunu sezeryan dogum yapacagim ve korkum var belden igne cok mu agritiyor sizce??
Benim de cumartesi günü sezeryan olacak ondan sonra tecrübemi paylaşabilirim anca seninle
Yaa Rabbim sağlıklı sekilde kucağına almayi nasip eylesin inşallah sana zahmet dicemde o heyecanla unutmazsan
Aminnn inşallah
Yok yok unutmam inşallah
Çok şükür evladımı kucağıma aldım Rabbim herkesin evladını sağ salim kavuştursun Biraz zor ama sonucu güzel sezeryan doğumum sabah oldu ameliyathanede sırta vurulan iğne uyuşturdu ama benim mide bulantım olduğu için bayılttılar beni uyandığımda ameliyat bitmiş bebeğimi kontrol etmek için götürdüler odaya geçtiğimde karnımın üzerine kum torbası koydular altı saat boyunca onunla bekledim ve ağrılıydı biraz ilk ayağa kalktığımda zorlandım tabi ama sonrasında kendi başıma da kalkmaya başladım ağrı var mı var ama Allah güç kuvvet veriyo çok şükür kum torbasını kaldırdıktan sonra sadece ameliyat yerimde ağrı hissediyorum onu da belli aralıklarla ağrı kesici ile idare ediyorum çok şükür bebeğim sağlıklı yanımda onun için insan her şeye katlanabiliyor
Merhaba, doğum çantanıza biberon mama vs koydunuz mu ? Süt gelmeme ihtimaline yönelik nasıl bir hazırlığınız oldu ? O sürede bebek aç da duramaz aklımda deli sorular ?
Kızlar haftaya cuma sezaryen doğumum var doktor belden anestezi yaparız dedi ilk gebeliğim süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor veya ne yapmam gerekiyor tecrübeli anneler Bi yardımcı olur musunuz
12 gun sonrada ben sezeryan olucam canim ilk dogumumda belden uyusmali oldu 10 sene once. Korkma hic uyusuklugun gecmeye baslayinca agrin olucuk ama agri kesici igne parol veriyolar bol bol yuru yurudukce toparlanirsin hastane cantana nescafe ve bitter cikolata koy muhakkak anesteziyi atmak icin bas agrin olmasin diye bol su tabiki. Refakatci yassakdi benim dogumumda o halde 3 gun bebege tek bakdim yani korkma tabi agrin olucak ama oda deger
Bende çarşamba günü sezeryanla doğum yapıcam ilk doğumum belden uyuşmalı oldu yanımda refakatçi olarak annem kalmıştı hastanede 1 gün kaldım sonra çıktım bakalım bunda nasıl olacak hayırlısı bakalım
Normal dogumda 1 gun sezeryande en az 48 saat yatiriyilar istege baglimi.cikdiniz
Yok isteğe bağlı değil ama üzerinden 4 sene geçti ve beylikdüzü medilife yapmıştım doktorlar herşey normal sağlıklı dedi sonra taburcu etti bizi
Anladim canim bende 1 gun yatip cikarim insallah bakalim