Sezaryen Doğum Hakkında?

Hayır ben kesilme falan hissetmedim zaten uyuşuksun ve bana baştan deneme yaptılar hissediypr muyum diye

1 Beğeni

Merhaba öncelikle kaygılarınızı ve endişelerinizi anlıyorum çünkü 3 ay önce bende genel ve epidural arasında kalmıştım.Sonunda epidural olmaya karar verdim.Beni de baş ve bel ağrısı korkutmuştu ama inanın hiçbiri şuan yok.Bence biraz da psikolojik etrafınıza kulak asmayın.Benim kız kardeşim genel oldu acısından bebeği istememiş siz düşünün ama benim öyle sıkıntım olmadı.Size tavsiyem kesinlikle epidural ya da spinal

İnşallah cesaret verdiniz valla :grin:

1 Beğeni

Bende 10 eylülde sezeryan oldum. Bebeğimin doğduğunu gördüm şükür. Kesilmek dikilmek bunları bilmek korkutucu ama sonu herşeye değiyor. Tansiyon sorunu yaşamadım iğneyi yapınca bacaklarım direk uyuştu zaten doğum anında da hiç hissetmedim çıktıktan sonra da bi.kaç saat içinde hissetmeye başladım. Çok şükür sütüm de geldi hemen. Emziriyorum şükür. Sadece yürümekte çok zorlanıyorum. Birde sezeryan olanlar yazarsa. Korseyi ne zaman kullanmaya başladınız ben yeni sipariş verdim yarın elimde olur 1 hafta olacak doğum yapalı. Etkisini görür müyüm geç mi kaldım yoksa

1 Beğeni

Kesinlikle spinal anestezi ol derim. Daha iki hafta önce oldum ben, hiç bir eksisi olmadı bana. Hatta ben yoğun baş ağrısı ile girdim doğuma stresten kaynaklı, çıkınca bulut gibiydim valla hafiflemiştim. Yani bana hiç ama hiç olumsuz etkisi olmadı

1 Beğeni

Bende 4 gün sonra taktim cnm cok güzel destekliyor daha rahat yürüyorsun olsaydi ilk gunden takardim :grin::blush:

Bu yazdıklarınız bana moral oldu dıyebılırım :cherry_blossom:bende spinal düşünüyorum . İnş benımde böyle güzel geçer sağlıkla kavuşurum bebegıme

1 Beğeni

O kadar evhamlı olmama rağmen spinal istiyorum doğumdan sonra ki ilk 3-4 saat bebeğim ile ilgilenmek istiyorum :hugs: Allah tüm annelerin yardımcısı olsun herkese hayırlı doğumlar diliyorum :nazar_amulet::butterfly::cherry_blossom:

3 Beğeni

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşaAllah . Bana dua eder misiniz yarın sabah doğuma gideceğim. Persembe gunu olacakti ama bizim minik aceleci hemen gelmek istiyor :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yarın 8 de olacağım insAllah :heart:

2 Beğeni

Nasıl yani yeni 4 gün önce mi taktın etkisi varmı faydası oluyor mu bende bugün 40 günlük oldu doğum yapalı sence taksam etki eder mi :roll_eyes:

Cnm sezeryan olduktan 4 gun sonra taktım oyle demek istedim tak yinede faydası olur yani

1 Beğeni

Anladım canım bence bana artık faydası yok :joy:

1 Beğeni

Ben hala da arada takıyorum canm bence tak​:grin:

1 Beğeni

Benim kurse güzel değil çok dar​:joy:

1 Beğeni

Kesilmeyi hissetmiyorsunuz ben ufaktan sarsma hissettim ama rahatsiz edici bir sey degildi. Ha bir de ben aşırı kaygidan dolayi ameliyat baslamadan sedasyon sakinlestirici vs istememe ragmen bebek cikana kadar hicbirini veremeyiz dediler yani bebege etkisi oluyor

Dogum yaptin mi :blush:

Evettt zor olsa da Allah’a hamd olsun yaptım ikimiz de sağlıkliyz elhamdülillah şuan hastanedeyz​:revolving_hearts::slightly_smiling_face:

Iyi cok sukur Rabbim anali babali buyutsun insaAllah . Bende dun yaptim bizde hastanedeyiz :smiling_face:

Rabb’im İslam’a bağışlasn :heart: hayırlı evlat etsin size