Sevgililer günü hediyem 🎁

Kimler sevgililer günü hediyesi aldı bakalım? Hadi bu konuda paylaşalım :slight_smile:

2 Beğeni

Ben normalde de çevreme özellikle eşime elimde olduğu müddetçe büyük küçük demeden biseyler hediye etmeyi seviyorum ozel günler benim için hiç önemli değil aksine bilakis özel günün dışında herhangi bir gün alıyorum bu isterse doğum günü olsun o zaman tek güne sığdırıyormuşum gibi geliyor çok hoş bir hırka tarzi bir şey alacaktım ama farketti ve zaten yeterince var bebeğe harcarsin dedi :expressionless:alamadan kaldı :sweat_smile: sağlık olsun

3 Beğeni

8 aylik bir Göktuğ hediye aldım :blue_heart::face_with_hand_over_mouth::baby:t2:

Happy Baby Boy GIF by The SOL Foundation

16 Beğeni

En mükemmel hediye :heart:

2 Beğeni

Benimki bu​:smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Hiçbirşey almadık.Arabamızı satdık beraber paranın üzerini tamamlayıp yeni araba arayışındayız şu an :smiling_face_with_tear:

4 Beğeni

Yeni araba hediyen olur artık. :grinning:

1 Beğeni

Aynen öyle.İçinde bizi gezdiriyor sonuçta. Ömer arabaya biner binmez uyuyan çocuk.Uyumadığında alır biraz dolaşıyorum bu da bana hediyeden öte birşey oluyor :joy:

2 Beğeni

Doğum hediyesi ile sevgililer günü hediyesini bir tutmuş kocam. Bi taşla iki kuş vurmak için​:crazy_face:

5 Beğeni

Çok ilginç bir hediye olmuş güzel günlerde kullanın :grin:

1 Beğeni

Eşime spor ayakkabı, alıcam o ne alır bilmem artık​:smile:

Kocam bana sevgililer günü hediyesi olarak uykusuz geceleri hediye etti galiba :smiley: haha canım kocam :melting_face:

5 Beğeni

Bana diyorsan canım evet en güzel ve en paha biçilemez bir hediye :face_with_hand_over_mouth::gift::palms_up_together:t3::heart:

2 Beğeni

Ben kocama cüzdan almayı düşünüyorum.İhtiyaci olan birşeyi almak bence en mantıklısı.Bakalim o ne alacak ilk ve son kez başbaşa geciregimiz sevgililer günü.Seneye Allah nasip ederse 4 kişi olcaz​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Evet canım sana demiştim :heart:

1 Beğeni

Yaaaa hhhhh :joy::joy:

1 Beğeni

Çok güzelmiş güzel günlerde kullan :star_struck:

1 Beğeni

Allah razı olsun canım :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::joy::joy:

@Leyla1991 @NURAN @Cansu bunu görünce öldüm :rofl::rofl::rofl:

4 Beğeni