çok iyi yaaa
öyle ya
Özelde doğum yapmam herseyin hediyesiymis öyle diyor
Daha neler deseydin
Her zamanki gibi hiç bisey , hiç bir zaman
Aynen valla yontulmamis odunlar benim ufak oğlum Miraç diyor ki baba bugün günlerden ne oda Çarşamba diyor oğlum hayır ayın kaçı 14 Şubat dedi eeee annemin hediyesi veya çiçeği nerde ne hediyesi ne çiçeği biz sevgilimiyiz dedi oda olsun annem senin ölene kadar sevgilin annen baban kardeşin herşeyin dedi sonra benim karım olduğun da ona her gün özel olduğunu hissettireceğim senin gibi asla olmayacağım sen annemin fedakarlıklarını hiç görmüyorsun dedi ben kala kaldım gören duyan biri öğretmiş derler
Hiç bişey almadı bana bi tek gül bile… ve ilk sevgililer günümüz ve 3 aylık hamileyim demek ki haketmiyorum. İçimde inanılmaz bi boşluk ve üzüntü var hormonlardan da heralde katlanıyor üzüntüm
Benimde kolye almış çok zarif bişey ilk sevgililer günümuz bu arada
Aynen bizimde evliyken ilk sevgililer günümüz. Bir de nisanliyken denk gelmişti o zamn da bişey almamıştı. Çok da üzüldüğümü biliyordu bu sefer alır sanmistjm. Bişey almamış işten geldikten sonra bana diyor ki hadi gidelim sana bişey alalım istemiyorum gerek yok dedim .
Oyy kuzum nasılda anliyor kavriyor herşeyin nasılda farkında eşin ne dedi peki bunca lafdan sonra , kesin sen oyretmisindir derdi dimi? Kaç yaisnda oğlun?
9 yaşında eşim kala kaldı ne derse desin ağzına yapıştırıyor çünkü lafını
Kiz nasıl eğitdinki sen onu nasıl öyrenmis öyle seyler benimde odun eşim belki oğlum seninki gibi oyle olursa adam olur belki. Şaştım kaldım yaa peki sonrasında biseyler yaptımı eşin hediye filan
Yok be bacim ne hediyesi yontulmamis odun işte inanır mısın o gün iş yerinde müdürü aradı yemeğe davet etti etmeden önce yengeye ne hediye aldın dedi düşün adamlar 50-60 yaşlarinda benim ki yok bir şey almadım adamlar yok daha neler neden oğlum kafayı mı yedin küçük bir hediye alır insan dedi benim ki bana ters abi sonra müdür al bakalım izin verecek mi yenge akşam bizimle oturmaya yok ben kimseden izin almam dedi koca adamlar benimle konuşmak istedi yeminle utana utana konuştum o kadar kibar insanlar ki
Erkeklerin çoğu böyle maalesef, ben bayan mağazasına girip te sana kıyafet bakamam demişti, baktım Bi kaç benim zorumla saçma sapan hediyeler almaya başladı aldım karşıma konuştum bundan sonra özel günlerde bana hediye alma altın al kuyumcuya giriyon en azından dedim o gün bu gündür her özel günde bütçesine göre ya gram alır ya çeyrek