S. Aleyküm anneler şeker yüklemesi yapmadım bilmiyorum nasıl yapan varmı ve nasil bşşy bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkürler 26+0 gerekiyosa yapim gerekmiyosa yapmıyim
Gereklilik konusunda doktorunuz bilgi verecektir.ac karna gidiyorsunuz kan tahlili veriyorsunuz eczaneden bı içecek almanızı söylüyorlar glikoz , içmeniz gereken süre var o sürede içiyorsunuz içtikten bir saat sonra tekrar kan veriyorsunuz ikinci saatte tekrar kan veriyorsunuz bu kadar. Kimisi tercih etmiyor ben doktorun gerekli gördüğü bir şeyin tercih meselesi olduğunu düşünmediğim için yaptırdım iki dilim baklava yemekle aynı durummuş doktorunuz daha iyi bilgi verecektir
İki çocupumada yaptırmadım asla sağlıklı gelmedi bana. Doktorlarda ısrar etmiyor. Sadece devletin presedürü. Bu konuda canan karatay kafasındayım
Glikozu sadece bir kere mi içiyoruz
Valla ben şeker yüklemesi yapılacağı zaman yanımda baklava götürüp onu yiyecem, madem 2 dilim baklavaya eşit
Bana yaptırmak istiyormusun dedi açlık tokluk şeker yüklemesi bn de bilmiyorum hâyr dedim nerdn bilim
Bnım için daha geç değil yaptırayım mı sizce iki hafta sonra gidicem çok kararsızım
Bana hiç mantıklı gelmiyor. Bir litre suya aşırı hlikoz dolduruyolar. Sonrada şeker ölçüyolar. Bunu aç karnına yapıyolar. Aç karnına direk o şeker çocuğa gidiyo ve o şeker yüklemesini yaptırırken kusanlar ve baygınlık geçirenler var aşırı tatlıdan. Çnkü aç olmak zorundasın. Hiç mantıklı değil yaptırmadım pişmanda olmadjm . Korkutmak istemem ama sen blirsin yaptırmakta
Evet bir kere
Tercihi size bırakması da değişikmiş gizli şeker vs tespiti için yapılması öneriyor ben yaptırdım yaptirmasaydim gizli şeker çıksaydı onun vicdani pismanligi daha ağır basardı Ben yaptırmayı tercih ettim herkesin kendi bileceği bir şey doktorun benden daha iyi bileceğini düşünüyorum:) ben de bulantı kusma hiçbir şey olmadı
Bu bloğu inceleyebilirsiniz