Açlık falan sorun değilde bebekte şeker gibi bı olay söz konusu
Kız aynen bide glikoz çokmu faydalı. Pastanede bile glikozlu şeylei almıyoruz dikkat edioruz. Onlarda dayıyolar glikozlu suyu
Aynen 1 bardak koladan bile azmış glukoz dengesi
Yukarıda 1 litre demişler öyle değil 50 ml ya da 100 ml içiyorsun
Evet yaptıran arkadaşım da 25 ml yaptırdım dedi
Benim içtiğim 75 ml di tadıda güzeldi devlette yaptıracaksan eczaneden alıp gitmen gerekiyor 100 Tlydi ben aldığımda
Doktor durumunuza göre miktarı belirtiyor zaten, ahh şeker sorunuz varsa zaten hiç yükleme yaptırmıyor doktor
Sen doktorunu dinle canim kontrele gittiginde sor muhakkak
Özele gidiyorum ama bilmiyorum fiyatları da öğrencem tabi ona göre belki devlette yaptırırım
Yaa paralimi olmis eskiden ordan veriolardi hastaneden yani
Valla yok diye biliyorum şekerim ama gebelik şekeri var mı bilmiyorum
Evet tabiki onunla da konuşmam lazım
Sağlık ocağında yapıyorlar canım eczaneden sen alıyorsun doktor miktarı sana söylüyor ücretsiz yaptırabilirsin
Bende özele gidiyorum ama tahliller için devlete gidiyorum zaten 1150 doktora ödüyorum bide tahlillere özelde para ödemek istemiyorum
Ben ikili test yaptırdım o da 445 TL mi neydi az buldum yaptırdım 1000 falan olsaydı devlette yaptırırdim
İlk kızımda vermişlerdi 8 sene önce bir tozu suya döküp içmistim tadı berbattı şimdi eczaneden alıp gelin diyorlar
Sağlık ocağında yapacaklarını sanmıyorum eminmisiniz
Evet sağlık ocağında yapıyorlar sadece doktorun miktarını söylemesi lazım ya da kağıda yazması lazım ona göre hemşire yönlendiriyor zaten
Bizim sağlık ocağında saat 10 da kan alımı bitiyor benim yükleme testide 9 da başlayıp 12 de bitmişti
Kuzucum , şeker yüklemesi yaptırmadım. Doktorum gerek duymadı. Bende 30 yılı aşkın meslek hayatı var değerlere bakıp yükleme istememesini doğru buldum. Açlık tokluk şekerine baktı, bebeğin suyunu zaten hep kontrol eder.
Sonucunda şeker yüklemesine gerek duymadı. Kilomda iyi gidiyor şükür.