Savaşçı bebeğin gelişi 🤰🏻

Hayırlı,huzurlu akşamlar herkese.

Boşluk olmuşken doğum hikayemi yazayım istedim.

Bilen biliyor nasıl bir serüven yaşadığımızı,bilmeyenede yeniden yazayım. Ben Fidan ve bebeğimiz Ömerle 19 cu haftamızdan itaberen keskin şekilde kısalan rahim ağzı uzunluğu ile (22mm) yatak istahetindeyiz aylardır.Bunun için rahim ağzı uzunluğuna pesser yerleştirdi doktorum. 28.09.23 de hastaneye gitdim pesserimi çıkardı doktor (37+0) haftamızda.Çıkarır çıkarmaz rahim çok güzel şekilde açıldığını ve zaten başından beri kısa olduğunu söyleyerek,doğum 2,3 saate başlar söyledi.Hastaneden çıkarak eve geldik yemek yedim,kıyafetlerimi değiştirip daha rahat birşey giydim ve evde bir kaç saat boyunca sancının gelmesini bekledim.Kasılmam 30 dakikada 2 defa tutuyordu zaten.Neyse hastaneye gitdim tekrar kontrol etdi açıklık 9 kadar ulaşmış söyledi doktor ama benim ciddi şekilde bir sancım yoktu.Yaklaşık 6 saate kadar suni sancı ile sancı çektim.Zerre ciddi bir sancı hiss etmiyorken sancı aralıkları kısaldı ama hiçbir şekilde bebeğin kafası kanala girmedi.Girdi doğrusu kordon boynuna 1 defa sarılmış ve arkada yerleştiği için bebek kafasıyla kanala geçmeye çalışıyor kordon onu geri çekiyordu.Doktorum artık böyle olmayacağını sezeryana alnımamı istedi o an kahr oldum üzüntüden.Ben kendimi normal doğuma o kadar iyi hazırlamıştım ki,hiç beklemiyordum bu kadar açıklık varken sezeryan olacağımı.Ailemle konuşup beni ameliyat odasına götürüp,hazırladılar.Spinal anastezi olarak yaklaşık 5 dk kadar bebeği alıp 20 dk civarında dikişler atılmaya başladı.Savaşçı Ömerin ağalamasını duyduğum an yaşanan herşeyi o an unutdum.Aylardır yaşanan zorluk ve zorlu geçen bir doğum…Yaşanan herşey için şükür edip sadece ağladım… 37+0 ci hafta,kilo 3.200 gr,boy 50 cm.

Sabır,tevekkül,şükür…

Rabbim isteyen herkese bu duyğuyu yaşatsın ama en güzel bir şekilde!

Soran,sormayan herkese teşekkür ediyorum.İyiki sizleri tanımışım ! :heart:

17 Beğeni

Ahh canım kardeşim :pray: Sen çok zorlu yollardan geçtin buraya gelene kadar. Allah da sana mükâfatını o kadar sancı olmasına rağmen sana hissettirmeyerek vermiş aslında. Doğumun her şekli bir mucize zaten. Sen ise o mucizeye ulaşmak için en başından beri çok çaba verdin. O yüzden de bu kadar kolay bir doğumun oldu. Hakettin Ömer ve sen… İkiniz de bu sancılı savaştan galip gelerek çıktınız :heart: Seninle gurur duyuyorum :yellow_heart: Allah Ömer bebeği seninle ve eşinle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah :pray:

Sen de artık bir lohusasın :partying_face:

Hoşgeldin güzel lohusa kadın :cherry_blossom:

4 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün Ömerimizii​:heart: adına çok sevindim nasıl doğum yaptığının hiç önemi yok önemli olan yavruna kavuşman . Artık lohusa bir anne oldun :heart: Rabbim bizede nasip eder umarım bizde buraya güzel şeyler yazarız

5 Beğeni

Teşekkür ederim canım kardeşim @NURAN :heart::pray:t4::cherry_blossom:

2 Beğeni

Amin canım.Seninde güzel hikayeni 4 gözle bekliyorum @afrikanın_gelini54 :heart::cherry_blossom::pray:t4::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Təbrik ediyorum canim Çok şükür Bebeyine kovusmusun Fark etmez Sezaryan ve ya normal doğum İnşallah Bebeyini saglikla böyudursun çok zorluklar çəkdin Bebeyin adıyla Böyüsün inşallah Her zaman qürur duyasiniz bebeyinizle analı Babalı sakglikli şekilde böyüsun Ömər Bebek Uzun ve sağlıkli ömürü olsun Bi daha təbrik ederim İnşallah tüm hamileler Sağlıkli şekilde doğurur Herkesin doğum hekayəsini boylece okuyalim.insallah Rabbim Kimsenin kucagini Boş koymasin Həpmizi dardan qurtarsın Bi an Öncə hepmiz sağlıkli şekilde bebeklerimize Kovusalim

4 Beğeni

Canim Fidanim hikayen beni cok duygulandirdi gercekten Omerle her guzellikleri hak etdiniz ister hamilelik zamani ister dogum ister lohusalikda sen guclu bir anne oldugunu bebegin icin nelere guc geldigini anlatdin bize bu zamanda oglunla guzel mutlu gunler hep sizin olsun canim Arkadasim bundan sonra hep guzellikler yasayin kendine ve ogluna iyi bak lohudaligin tadini cikar :heart:iyiki burda tanimisim sizleri bir gun bizde oz hikayrmizle geliriz :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah 🩵 Çok zor bir hamilelik geçirdin, çok güçlü ve sabırlı bir annesin :smiling_face: Ömer’i bol bol kokla yerime. :kissing_heart:

3 Beğeni

Canım arkadaşım Allah Ömer’e sağlıklı güzel ömür versin.:heart: Çok çektin büyük zorlukları aştın :muscle:t2:doğumda bile güçlü olduğunu göstermişsin​:muscle:t2: kilo alacak mı sağlıklı olacak mı derken bile benim şişko oğlandan da şişko bir bebişin olmuş :rose: ben seni cok iyi anladım benim de 9 cm açıklığım olmuştu bebek kanala girmemişti. Kaderimiz böyleymiş. Elimizden geleni yaptık. Şükürler olsun ki bebeğimiz sağlıklı :smiling_face_with_three_hearts:Mis oğlunu benim için kokla öp :heart: lohusalığın hayırlı olsun :innocent:

4 Beğeni

Canimmmm benimmm nasil mutluyum anlatamam kendi bebegim doğmuş gibi oldum :heart::heart: çok bekledin çok sabrettin ve mükafatların en güzeli senin oldu artik anne savaşçı olunca Ömer bebek de gelmek sana kavuşmak için çabalamış ikinizde çok güçlüsünüz kendinle bebeginle ne kadar gurur duysan az :heart_eyes::heart_eyes: hoşgeldi Ömer bebek mutlu huzur dolu sağlıklı bir ömrü olsun gözün aydın lohusa kervanina sende katıldın arkandan bende gelicem inşallahh :smiling_face::smiling_face:

4 Beğeni

@Mucizebebek2023 Çok teşekkür ederim güzel dilerik için.:cherry_blossom:Hepinize güzel doğum diliyorum.:face_holding_back_tears::heart:

2 Beğeni

Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah :pray::clap::partying_face::tada:

3 Beğeni

@Medisim Çoook teşekkür ederim arkadaşım.Sende sağlıklı şekilde bebeğine kavuşup,güzel hikayenizi bizimle bölüşmeniz dileğiyle​:face_holding_back_tears::heart::cherry_blossom:

3 Beğeni

@İlknur Teşekkür ederim İlknurcum.:two_hearts::cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@Cansu Çook teşekkür ederim canım arkadaşım.Allah hepsine sağlıklı,güzel ömür nasip etsin.:cherry_blossom::pleading_face::pray:t4:

2 Beğeni

@ezgi-y Sıra sende​:joy::heart: Teşekkür ederim canım benim.İyiki tanımışım sizleri​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

@admin Teşekkür ederim Hatice hanım,amin​:heart::smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

2 Beğeni

Cok duygulandim cok zorlu yollardan gecdin amma sukur kavusdun :smiling_face_with_three_hearts:Mucize anne Mucize bebek​:smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: Allah anali babali buyutsun :kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

4 Beğeni

Allahimmm sende mi dogrudunn çok sukur guzelimmm.vakit ne kadar cabuk geciyo.Allah sanada bebeyinede rahatlik huzur versin​:heart:Anali babali mutlu bi yuvada büyusun inşAllah​:heart:

3 Beğeni