Savaşçı bebeğin gelişi 🤰🏻

Teşekkür ederim Fidanım.Sizinde güzel doğum hikayenizi görürüz inşAllah :heart::face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

@Sona Teşekkür ederim Sonacım.Allah sanada güzel ve kolay doğum nasip etsin​:heart::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t2:

3 Beğeni

Tebrik ederim canım,ALLAH sağlıklı , güzel ömür nasib etsin​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Amin insallah canim​:kissing_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok zorlu bi süreç atlatmışsın ama çok şükür sağ salim kucağına almayı nasip etmiş rabbim bir ömür mutlu huzurlu eylesin :two_hearts:sana güzel bi evlat olur inşallah

2 Beğeni

@Didem.Nursema Teşekkür ederim arkadaşım,amin​:cherry_blossom::palms_up_together:t2::heart:

2 Beğeni

@Nergiz13 Teşekkürler canısı :cherry_blossom::two_hearts:

2 Beğeni

Sıra bana geldi dimii 2 hafta kaldi hala inanamiyorum ben :smiling_face: gecmez artik bu 2 hafta :grin::grin:

2 Beğeni

Canım benim çok geçmiş olsun ve gözün aydın. Zorlu bi süreçten güçlü ve sabırlı bir şekilde çıktın inşallah. Lohusalığın da musmutlu geçsin. Ömer bebek sağlıkla büyüsün​:heart::cherry_blossom::palms_up_together:

4 Beğeni

InseAllah canim :heart::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

2 Beğeni

Maşallah çok duygulandım okurken bir bebek dunyaya geliyor evet ama ne zorluklarla ne yollardan geçerek geliyor rabbim devletine milletine ailesine hayırlı evlat eylesin sağlıkla büyüt bebeğini arkadaşım :smiling_face:bizede dua et hayirlica bizde doğum yapalım

5 Beğeni

Canımm benim tebrik ederim hayırlı olsun :hugs::hugs:

4 Beğeni

@Funda Teşekkür ederim canım benim,inşAllah​:cherry_blossom::heart::pray:t4:

1 Beğeni

@2cocukannesi Çook teşekkür ederim.Dualarım her zaman sizinle :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::heart::pray:t4:

1 Beğeni

@Glsh887 Çok teşekkür ederim.İnşAllah sizin hikayenizide okumak nasip olur​:cherry_blossom::smiling_face_with_three_hearts::heart::pray:t4:

2 Beğeni

Amin canım inşallahh :pray::pray:

3 Beğeni