Evet maalesef korkutmak istemem ama bende çok sancı vardı ağrı kesicilerle kendime geliyordum
İşte bendeki düşük öyle oldu ama içimde parça kalınca mecburen kürtaj işlemi ile aldılar parçaları
Tabii her doktorun,hastanenin farklı tedavi etme yöntemleri var
Siz söylediğiniz gibi yine araştırın
Kürtaj olduğu zaman 3 ay ara vermen gerekiyor rahim toparlaması için. En iyi şekilde snei yine doktorun bilgilendirir. Ben ilk gebe kaldığımda çok sevinmiştim ama 42 günün sonunda kanamam başladı çok ağlamıştım meğerse kimyasalmış kese bile oluşmadan düşmüş pıhtı şeklinde kanamam oldu daha sonra doktora gittim rahmin temiz parça yok dediler bri ay korundum sonra devam ettim
Benimde 40 gün olmasına az kaldı ama işte kendi nezmaan düşer bilmiyorum,daha önce ki düşükten dolayı çok korkuyorum o acıdan yoksa bende düşmesini beklerdim,birde calisiyrm aniden işte falan olursa korkuyorum açıkçası. Bugün özele gdcm bakalım ne dyck ona göre yol izliycm. Benim düşük olduğunda içimde parça kalmıştı kürtajla almak zorunda kaldı doktor, hayırlısı bakalım.doktora Sorcam herşeyi çok teşekkür ederim hepinize
1 gönderi yeni bir konuya bölündü: Kürtaj için kanamayı bekleyen oldu mu
Dediğin gibi oldu,kanamam oldu kürtaja gerke.kalmadi çok şükür. Bhcg 6 düştü işleme gerek kalmadı. Peki bundan sonra ne yapmam lazım beklemem lazımmı gebelik düşünmek için erken mi olur
Tabi beta yükselince vücut biraz tepkimeye giriyor 1 belki2 ay ara versen iyi olur en az 1 ay bekle bence
Geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin ![]()
![]()
Canım altta yatan bir hastalığın var mı onu araştır önce pko kist vs
Güncel araştırmalar 3 ay beklemene gerek yok diyor. Biz kendimizi psikolojik olarak hazır hissettiğimiz zaman düşündük bu süre içinde tıbbi genetiğe gittik