Mrb kızlar,bhcg yüksek çıktı gebelik sandık fakat sornsinda kan verdim beklenilen artışı göstermediği için doktor kürtajla alalım dedi daha önce böyle bsy yaşayan varmı acaba
Kaç haftalıksınız bence bir doktora daha gidin. Kuaförümün başına bu gelmiş. Özeldeki doktor bu gebelik sağlıksız alınmalı demiş. Bir de başka bi özel doktora gitmis o sağlıklı demiş.
4 haftalık ama değerim 58 idi sadece 80 olmuş 5 gün içinde buda normal durum değil dedi doktor. Devlete gittim zaten devlette dedi doktor
Ortada kese vs yok sadece bhcg değeri var. Oda sağlıksız arttı hatta artmamis denebilir.
Bazen burda devlet hastanesinin ultrason cihazının yetersiz olmasından şikayet ediyorlar o doktorun da cihazı oyle eski mi ki
Yok yeni yapıldı hastane cihazlar iyi ama herşeyden önce kanda artma yokki cihazla bakyr sorun gözükmüyor zaten rahminde, sıkıntı sağlıksız gebelik olması artmıyor değer
Üzüldüm arkadaşım ben de galiba inanamadım seni daha da üzdüysem özür dilerim. Ben daha önce düşük yaptığım için kürtaj olmuştum. Psikolojik olarak çok etkilenmiştim
Dış gebelik yoksa kürtaj olmana neden gerek duydu anlamadım muhtemelen kimyasal gebelik o da bir haftaya vücut kendi atıyor adetle. Şimdi snei neden kürtaj psikolojisine sokmuş ki
Doktorlar maalesef bunu yapıyor rahmi tamamen temixlemekmis sanırım öyle diyordu biri böyle durumlarda bu yüzden kontrol ediliyormuş ne kadar doğru bilemem tabiki
Birde ilaçla atma yöntemi varmış,kanser ilacı olarak kullanılan bir ilaç varmış o veriliyormuş 1 hafta yatış veriliyrmus 3. Gün 5 .gün bakiyrlarmis ordaki pıhtı diyelim onu patlatyrlarms ama yatış yapmak zor diye kürtaj mantıklı geldi.kurtajda aynı islem dedi
Rahmi temizlemek için iyi yontemmis
Daha önce bir düşük yaşadım açıkçası, korkuyorum vücudun kendisi atarsa ağrılı olmazmi ben düşükte çok acı çektim
su anda kac haftalik
4+6 haftalık
Ben de kendim düşürdüm evet ağrılı oluyor ama anlamadığım şey şu dış gebelik felanda mi ilaç gibi biseyler hastaneye yatış söz konusu kimyasal ise bunlara pek gerek var mı kanaman olduktan sonra muane edilirsin temizlenmis mi bakarlar diye düşünüyorum
Yani şimdi kimyasal mi dış gebelik mi boş gebelik mi bişey demediler mi hasta söz konusu bir işlem yapılıyor da ne için yapılıyor hasta bunu bilmeli betan düşüyor düzensiz hadi kürtaja ya da hadi ilaca denmesi ne kadar doğru ben tam olarak anlayamadım sanırım @ Elula
Şöyle,değere baktı düşük normal artış olmamış sonrasında rahme baktı gözüken bsy yok, sağlıklı gebelik olrak gözükmüyor dedi doktor. Ya ilaçla yada kürtaj ile tedavi yapılması gerek siz düşünün karar verin dedi,hatta isterseniz hemen kürtaja alabilirz çünkü sağlıklı bir.gebelik olrak gözükmüyor dedi,yarın kan vercem değere göre karar vercem kürtaja .
Kanama yöntemiyle atiliyrmus doğru ama beni.zehirler falan diye korkuyorum. Ya içimde parça kalırsa ondan kararsız kaldım. Ama daha önce düşük yaptım çok acı çektim,kürtajla kalan parcalsr alındı öyle rahatladım anlatamam
Sizi anlayabiliyorum benim bir önceki gebeliğimde öyle olmuştu ama ben doktora geç kalmıştım kanamam olduktan sonra araştırmaya aldılar o da bir fayda vermedi o zaman bence en iyisi kürtaj olacaktır senin için Allah kolaylaştırsin yardımcın olsun
Devlette iki farklı doktor baktı,artış normal değil gebelik denemez denmisti dünde işte tekrar bakıldı sonlandırmak gerekir dedi doktor. Özel olsa evet ama devlette riski göze alıp direkt kürtaj demezler bence