Allah razı olsun çok teşekkür ederim evet kürtaj iyi olcak benim için peki sonrasında nasıl bir yol izlememiz gerek. Özele gitsem mi sebebini arastrssmi,veya ne bileyim kaç ay sonra gebelik düşünsem bilmiyorum kafam.karisik
Gelişmiş bir hastaneye git istersen özele git kendini baştan aşağı sağlık taramasına al hormonuydu kaniydi vajinasiydi rahimdi rahim duvariydi vitaminler değerler enfeksiyon her şeye baktır ben kendimde öyle baktırdım ileride tekrar çocuğun olmasını istediğinde aklında bir soru kalmaz bende mi sikinti var acaba stresine girmezsin bir sikinti çıkarsa da şayet biran önce tedavisini olursun kendini sağlık kontrolünden gecirmeni tavsiye ederim anne olmasak da bir insan olarak bu değeri hakediyoruz sadece kadın olduğumuz için değil daha sağlıklı bir birey olabilmen için kendini daha güzel araştır sen iyi olursan çevren ve doğacak çocuğun da iyi olur her zaman güçlü ol Allah sabredenlerle beraberdir Benim düşükten 6 ay sonra çocuğum oldu Nisanda düşük yaptım Eylül’de hamile kaldım
Rabbim gönlünce versin isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın amin amin amin
biraz daha beklemeni tavsiye ederim 2. hamilelikte benimde basima geldi kesde gorulmedi sadece kanda cikiyodu ama ben yatmadim 1 hafta bekledim 1 hafta sonra kese ve kalp atimi gorulmustu ama yinede sen bilirsin cnm sadece benim basima geldigi icin paylasmak istedim
Bendeki sorun bhcg değeri artmaması. İlk perşembe verdim 58 çıktı sornsinda salı verdim 80 çıktı buna dayaranak doktor bunları söyledi
Benim hiç agrım olmadı bir anda gitti
Gebelik daha çok yeniyse kesinlikle beklemeni tavsiye ederim ki doktorların söylediği gibide bir sorun varsa kürtaj olmak son seçeneğin olmalı çevremde gördüğüm kürtaj olanların çoğunda uzun süreli gebe kalamama sorunları oldu.
Benimde ilk hamileliğime kimsayal gebelik dendi asla kürtaj kabul etmedim adet görür gibi kanamam oldu ve 6 ay sonrası kızıma hamile kaldım.
Tabiiki herşeyin başında umarım sağlıklı bir hamileliktir.
Ben düşük sonrası kontrol için özel hastaneye gittim güzel temizlemişler mi diye baktırdım. O esnada doktorum tıbbi genetiğe yònlendirdi. Meğer pıhlaşma yatkınlığım varmış Devlet hastanesinde verdikleri antibiyotik mantar yapmıştı. Onun da tedavisini yaptı. Bur kaç makale okudum 3 ay beklemeden de gebelik düşünülebilirmiş biz ne zaman hazır olursak o zaman düşünelim dedik
Malesef kalan parçaları temizlerken fazla kazıyabiliyorlar bu da siradaki yumurtanın tutunmasını etkiliyor. Ben en çok bundan korkmuştum. Biraz da bunu öğrenmen için gittim yani çok mu kazıdılar merak ettim.
Cansu hanım genetik testleri özelde ne kadar yaptırdınız acaba biraz özel soru oldu ama kusura bakmayın kime sorsam cevap vermiyor. Benim de maddi açıdan pek imkanım yok ama devlet hastanesinin keyfini bekleyecek durumum da yok
Özel hastanede 3000 lira demişlerdi taa geçen yıl şimdi daha da artmıştır. Ben şehir hastanesindeki tıbbi genetiğe gittim. 1 ay sonra sonucu çıktı. Özel hastanede de 1 ay sonra çıkacaktı.
Bana üçüncü düşük sonrası genetik yaparız ancak dediler ilk kimyasalı da gebelik saymıyor bu yüzden çok keyfi davranıyorlar benim psikolojim kaldırmaz sanırım
Bende bu yüzden çok korkarım kürtajdan,eşim biraz olsun ikna etmişti,kürtaj olacağım yere otur dediler oturdum ve son anda kalktım hiçte pişman değilim aksine iyi ki kürtaj olmadım diyorum. Tabi yine siz çok iyi yapmışsınız sonrasında muayene olmakla
Adet olur gibi kanamaniz nasıl oldu ,ne kadar beklediniz kaç haftalıkti.
Sağlıksız gebelikte de aynı şekilde olurmu adet olur gibi atarmyim acaba bende kürtaj olmak istemyrum ama bilmiyorum
Bahsettiğim bundan 9 sene öncesi 1.5 aylık hamileydim verdikleri ilacı hatırlayamıyorum ama o ilacı kullandıktan sonra çok afedersiniz parça parça yani pıhtı halinde kanamam olmaya başladı sonrasında normal adet kanaması gibi devam etti.
Bende özele gidip sebebini araştırmak istiyorum bu durum sonlansin kendime bir kax vercem sonra çocuk kısmet olur inşallah Kızlar kaç ay ara verilmesi doğru sizce ne yapmam lazım
Bana ilaç dendi ama yatış verilerek yapıyoruz dedi doktor bende onu anlamdm. Kanama şeklinde atlyrmus
Peki ağrın oldumu,düşükte çok oluyor çünkü. Normal düşük gibimi oluyr