Sağ uterin arterde direnç ve çentik

Aptamil denedim ogurdü. Sonra hipp aldım birdaki sefere de sma alayim oyle gazlı ki anlatamam sana kıyamıyorum kuzuma . Yarin cocuk doktoruna gidecegiz gaz damlasi sorayim canim teşekkür ederim gerçekten bazen napacagimi sasiriyorum. Benim sutum hep az kuzum asla doymuyor cocugum :frowning: sariligini yarin soracagim

Canım sma çok iyi geldi şükür kurtulduk biz gaz sorunundan . Canını sıkma canım olduğu kadar canları sağ olsunda mama yesinler ne yapalım sütun az diye sakın kenidni eksik felan hissetme lohusalık duygusuyla böyle duygulara girme canım.Bizim NBL probiotic drop bize bunu önermişti doktorumuz canım

Herkes emzir emzir diuor cocuk acliktan agladi dun anlatamam kalktim mama yaptim

Herkes konuşur canım emzirmeye çalış ama mamasını da yap yine azda ense bağışıklık için çok faydalı seninle daha fazla bağ kuruyor ve daha sakin olur gelen süt azda olsa memede tutmaya çalış ben Philips avent biberon almıştım iki aydır meme reddi yapmamıştı su bir haftadır meme reddi başladı biberona alıştı sütte az gelince memeye yatirinca bile başlıyor ağlamaya zorla üç dört dakika bile emsin diyorum bende

Philips avent benimde kuzum . Iste ac olunca mecbur napcan birde herkes de sutun geldi mi sutun yagli mi geldi oyle mi boyle mi . Yani anneler bebeğini ac birakmak ister mi . Kuzum benim kuzenin de sutu bitmisti sonra sağim yapti sutu verdi biberon

Bendede direnç çıktı doktor tek taraflı dedi 23+6 haftaligiz en son doktora gitigimde 22 haftalık 450 gramdı bebek haraketlerini bazen çok bazen az hissediyorum bide gelişimi için çok stresliyim daha 15 haftamız falan var Doğuma

Hiç stres yapma canım karnı doğusunda bebiş anne sütü mama farketmez öylede böyle de büyüyorlar benim ilk oğlan 8 ay emdi kız 4 ay emdi bakalım bu ne kadar emecek sen süt var yok diye stres yapma duymadığını düşünuyorsan mamasını ver annesi sensin senden daha iyi kimse bilemez bebisi

Çok geçmiş olsun Kan sulandırıcı başlıyorlar genelde başladılar mi sizede daha bu haftalarda bebek hareketleri düzenli hissedilmez zaten normal bir durum panik yapmayın

Tek taraflı diye doktorum gerek görmedi 28 e kadar kullanırsın etki etmez dedi daha konttolume de var işte bakalım gelişimi nasıl

Senin haftan geç olduğu için belki gerek görmemiştir ben 34 haftaya kadar kullandım normalde 32 de kesecekti doktorum ama kilo alımı geriden olunca 34 e kadar devam etmiştim

Merhaba arkadaşlar bende doğum yaptim 1 temmuzda. Çok şükür tansiyon problemim olmadı sadece doğumda 20/9 du. Ama sezeryan sonrası çok zordu hayat

Merhaba Çok geçmiş olsun doğumdan sonra nasıl tansiyonlariniz

GamZe kardiyoloji dün holter takmıştı bugün sonucunu aldım gün içerisinde 156/103 bile oluyormuş günde üç tane ilaç içmeme rağmen 6 ay boyunca günde iki tane alfamt devam dedi birde sabaha ek olarak bir tansiyon ilacı daha ekledi :pensive_face:

Düştü doğumdan sonra

1 Beğeni

Kuzum olcum yapamadim ilaclari duz3nli alamadim. Bebek de reflu var kusup kusup duruyor .uykusuzluktan mafoldum suan 3 tane gunluk ilac aliyorum :frowning: yani ama olcum yapabildim de cok dusuk degildi

Ben reflü yatağı aldım canım baya iyi geldi kusma baya azaldı.ah bilirim o ilk zamanlarda bende aynıydim gamze geçecek bugünler :folded_hands:t2:

Yorgunluktan uykusuzluktan midem ağrıyor. Istahim da yok sutum artmadi artik saldim stresten hic olmuyor :frowning: reflu yatagi aldim kuzum gaz damlasi aldim. Annelik ne zormus. tansiyon da 40 in cikasaya 6dan 3 e indir ilaci dedi ek ilaci biraktik. Ilk gunler zorlandim gogsum sıkıştı. Hala tuz cok tuketmiyorum. Odemler anca inmeye basladi nolcak bu tansiyon bende bilmiyorum

Geçecek canım benim bugünler hem anneliğe alışma süreci hem tansiyon olunca zorluyor bugünler geçici öyle düşün sütünü de dert etme olursa olur olmazsa bebiş mama yiyor nasıl olsa aç kalmıyor önemli olan o

Baksana buyudu bile senin ki dogumu sayiyorduk biryandan da cok guzel yorgunluk ile bu anlari kaçırıyoruz ya insan üzülüyor . Tansiyon lafi duydum sinirlerim bozuluyor artik​:sweat_smile:

:joy:insan öyle oluyor anın tadını çıkarmaya çalışalım