Walla bende 2-3 hafta önce basladi yukseliyordu düsmedi şimdi bi haftadir ilac kuslniyorum normalde gunde 1 di cuma gununden beri 2 oldu inşallah Fayda Eder diye dua ediyorum.
Bende hamilelik zehirlenmesi baslamis 18 haftamdayim ve acayip Cok korkuyorum zarar verecek bebegime diye.
Benim tansiyon 16. Hafta da yukselmeye basladi. Direnc çentik yoktu detaylida degerlendirildi. 0 tuz beslendim sonra basima seker cikti cok kisitli beslenerek 2 farklı tansiyon ilaci ve gunde 9 ilacla 38+5 de sezeryan dogum yaptim. Bebegim kuvezde ama tansiyon degil cigerleri nemli kalinca hirilti var 1 hafta alindi. Tansiyon bebege hic bir zarari yoktu cok sukur diger yasadigim olaybda 10 sezeryan 2 si de olurmus.
Doktorunu dinle lutfen tuzsuz diyet beslen . Beyaz ekmek simit patates vs tarzi şeylerden tatmadım bile
Cok Cok Gecmis olsun walla dikat diyorum tuzlu seyler yemiyorum. Benimde 4 haftaya seker yuklemesi yapacaklsr ve eminim cikacktr. Simdiden baya dikat ediyorum.
Acikcasi Cok korkuyorum duzelmicek diye .
Seker de hicbir belirri yasamadim tatli da yemedim ama yinede cikti. Tansiyon seker dost dedi biri yukselirse digeri de yukselir demisti ondan en basindan ben hep dikkat ettim. Protein agirlikli bir diyet listesi yapildi bana
Genelde tansiyon olursa şekerde olma ihtimali çok yüksek demişti doktorum ama şükür benim ikisinde de tansiyon vardı ama şeker çıkmadı hatta bir ara çok aşırı susuyordum kış günü olmasına rağmen şeker çıkar diye düşündüm ama çıkmadı
Genelde aç karnına yapılıyor zaten ama şeker yüklemesi ayrı onu yaptıracağn zaman önce aç karnına kan verip daha sonra glukoz şurubunu içip tekrardan kan veriyorsun
Şükür kavuştubuz şimdi doya doya bak çok çabuk büyüyorlar bizimki gülücükler atmaya başladı bile bugün 2 ay aşımızi olduk huzursuzluk var yavrumda kucağımdan indiresim gelmiyor daha çok ihtiyacı var bana hissediyorum
Yok canım bizimki 21:30 gibi uyuyor gece iki gibi bir kere uyanıp sabah 7 gibi uyanıyor canım uykuda sıkıntımız olmadı hiç.Gunduzleri uyanık kalmayada yeni yeni başladık güzel güzel gülücükler atıyor artık sabah uyandığında
Kuzum bu duzeni 40dan sonra mi yaptin nasil yapcm ben minik bey 2 saat uyuyor gerci şuan 11 günlük. Birde gaz icin napabilirim kuzum onerin var mi suan mama atti anne sutu besleniyor. Ilk annelik ya bazen dilini anlarkrn cok zorlaniyorum:) hala cok ufak Suan bizimki hep mayisik bakislar gozler refleks olarak yapıyor
20 günluk felanken biz mamayida ekledik mamaya başladıktan sonra kendiliğinden oldu canım saat 21:30 olunca huysuzlanmaya başlıyor Zaten o zaman anlıyorsun uykusunun geldiğini hemen uyutuyorum bir daha kendisi o saatlerde kalkıyor uyuturken güzelce karnını doyurup altını alırsın.Gazdan bizde çok çekiyoruz en son mamayı değiştirmede buldum çareyi üç ay gaz sancısı yoğun olur bu mamanın fiyatı yüksek üç ayi dolana kadar devam etcem s,m,a comfor t önerdi bı arkadaşım onda buldum çözümü o geçirdi birde probiyotik damla önerdi doktorumuz onu kullanıyorum canım mamayı değiştirene kadar Yavrum çok kabız oldu bı turlu geçiremedim benimki anne sütünü neredeyse bıraktı sayılır bı gece uyurken emiyor gerçi benimde sütüm çok azaldı nerdeyse bitti stresle.sen kendi yemeklerinede kimyon atarsan gaz yapmaz canım sütten de gaz geçmez en azından rahat edersin
Birde canım sarıldığına dikkat et bizim pipisinde derisi yapışıkmis idrarını tam yapmadığı için sarılığı atamamis doktorlarda neden geçmiyor sarılık diyordu sonra bı doktor baktı bundan dolayı geçmiyor sarılık dedi eliyle açtırdı şükür düşmeye başladı sarılık şimdi tamamen geçti ama 35 gün sarılık çektik şimdi 3 Ayı dolunca sünnet önerdi doktor bakalım artık