Bizim 79 günümüz kaldı sizler de durum ne ? Benim gece uykularım çok bölünmeye başladı
64 günümüz kaldı zaman geçmiyor diyorduk şimdi çok hızlı geçiyor
- Haftadan sonra çok hızlı geçiyor diyorlar ya 32. Haftada bebeğin kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum ben
Ben yıkadım ütüledim dolap alamadım kullanmadığım büyük valize yerleştirdim şimdilik sonra abilerinin orta dolabinin rafina yerleştireceğim alana kadar sadece ilk 3 kullanacağım kıyafetleri odamdaki bir çekmeceye koydum ufak ufak ya uğraştırıyor valla iki gün üst üste yaptım 3 saat sürdü ütü
Daha 153 gün günümüz varrr rahatız simdilik
Çamaşırlarını yıkamak için çamaşır deterjanını dün yeni sipariş verdim e-bebekten Kargoya verilmiş. 2-3 güne gelir herhalde.
- Gibi başlarım bende , bebeğin odasını tam düzene sokmam lazım. Ben ütü yapmayı zaten sevmiyorum herhalde ben 20 saatte anca yaparım
Şafak 84 günümüz var
Bende sevmiyorum ütü ama birde minnak minnak katladim bitti çok şükür sadece valiz kaldı hazırlayacağım bakalım ben marketten aldım Bebek deterjanıni sonra yedek kalsın diye trendyoldan sipariş ettim
Bizim de safak 70 daha bi hazirligimiz yok
Yavaş yavaş başlayın ne zaman geleceği belli olmuyor valla eksikleri tamamlayıp valizi hazırlayacağım
3 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Bebek çamaşır deterjanı
Canım valizi kapatıp öyle beklemek mantıklı mı ya . Kıyafetlerin falan havalanması gerekir
Son 48 benim de gece uykulari sıfır, bacak krampları, bel ağrısı son hızıyla devam ediyor
Arada açarız problem yok bir de içine lavanta kesesi koydum
Son 4 gün, Yoğun bel ağrısı, mide bulantısı,iştahsızlık, sancıların pik dönemi, akıntı fazlalığı, migren atakları, bacak arasında dolgunluk, gögüs altımdan başlayan sancılar, gece uyuyamama, gündüz uykuya düşkünlük, kabızlık,heyecan ve stres benim belirtilerim bunlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar
Lavanta kesesi çok mantıklıymış ya
Bebeğe kokusuz şeyler tercih edin diyolar ya ben alerjisi falan olur diye korkuyorum bişe olmaz dimi
Ayy Seb. Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz ne kalmış Okurken bütün hepsini yaşamış gibi oldum valla. Allah rahata kavuştursun kolaylıkla olsun doğumunda. Geçip gidecek bir kaç güne bu hisler Allah sonrasında da güzelleştirsin
Ay bir sağa bir sola dönüyorum çok kötü
Bu bitki bitkiden bir şey olmaz ki kimyasal değil sanmıyorum zararı olsun