Şafak Kaç Ve Belirtileriniz Neler🤰🏼

7 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Lohusa pijama/gecelik önerileri

Ay çok az kalmış maşallah canım inşallah güzel bir doğum geçirirsin canım benim :two_hearts::smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:t3::nazar_amulet:

2 Beğeni

Son 19 gün kaldı diyor uygulama. Bel, bacak ve karın ağrısı var. Aşırı derecede halsizim uyuyamıyorum, yatakta dönemiyorum, akıntılarımda artış var. Korku ve streste cabası. İnşallah hepimizin doğumu kolay olur.

2 Beğeni

Bebiş kilo alacal tabi de , ben çok gluten ağırlıklı beslenmeyi düşünmüyorum​:upside_down_face: bebeğe kilo yapacak şeyleri yemeye çabalıyorum

1 Beğeni

Ay inşallah son günler olunca geçmiyormuş zaman gerçekten :face_holding_back_tears::face_with_hand_over_mouth::heart:

3 Beğeni

İnşallah bizde kolaylıkla 4 günlere düşeriz. Zaman çabuk ilerliyor bazende hiç geçmiyor:(

Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah​:pray:t2::pray:t2::pray:t2:

3 Beğeni

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı:heart:

1 Beğeni

55 gün kaldı, hiç uyku uyuyamıyorum ben de nefesim daralıyor yattığım an ve midem halay çekiyor

Benım 134 gun kaldı:blush:

2 Beğeni

Ay bazen bende konuşurken nefes nefese kalıyorum

1 Beğeni

37+5 teyiz :heart::face_holding_back_tears: makat aşağı duruyor bebem hâlâ yatarken nefesim kesiliyor uykusuz gecelere biraz erken başladık sanırım uyuyamıyorum ağrılarım çoğaldı :face_holding_back_tears: birazda heyecan var tabi maşallah çok hareketliyiz​:heart::nazar_amulet:

2 Beğeni

Uygulamaya göre 25 gün ama sezeryan olacağı için 10 gün sonra doğum olacak inşallah :palms_up_together::heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Ay ben de bende

69 gun ama sezeyan olacagı icin 55 gun falan kaldı

Şafak 230 gün :muscle: Miğde bulantısı kokulara duyarlılık kusma sürekli aç hissetme karın gurultusu kasık ağrısı hiç kimseyi görmek istememe sürekli uyuma :rofl::rofl:

1 Beğeni

Valla merak ettiğim herşeyi söyledin​:smiley:aynı durumdayım ya ölüyorum artık

Yazdıkların için de en severek yaptığım uyku​:rofl::rofl:hatta ben evde gün içinde uyuyakalıyordum. Eşim öyle hamile olduğumu anladı. Normalde hiç olmayacak şekilde mışıl mışıl uyuyordum. Hala da gün içinde uykum oluyor

Şafak 4 belirti henüz yok yada ben anlamıyorum :joy:

Kaç gününüz kaldı kızlar