7 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: Lohusa pijama/gecelik önerileri
Ay çok az kalmış maşallah canım inşallah güzel bir doğum geçirirsin canım benim ![]()
![]()
![]()
![]()
Son 19 gün kaldı diyor uygulama. Bel, bacak ve karın ağrısı var. Aşırı derecede halsizim uyuyamıyorum, yatakta dönemiyorum, akıntılarımda artış var. Korku ve streste cabası. İnşallah hepimizin doğumu kolay olur.
Bebiş kilo alacal tabi de , ben çok gluten ağırlıklı beslenmeyi düşünmüyorum
bebeğe kilo yapacak şeyleri yemeye çabalıyorum
Ay inşallah son günler olunca geçmiyormuş zaman gerçekten ![]()
![]()
![]()
İnşallah bizde kolaylıkla 4 günlere düşeriz. Zaman çabuk ilerliyor bazende hiç geçmiyor:(
Sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah![]()
![]()
![]()
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı![]()
55 gün kaldı, hiç uyku uyuyamıyorum ben de nefesim daralıyor yattığım an ve midem halay çekiyor
Benım 134 gun kaldı![]()
Ay bazen bende konuşurken nefes nefese kalıyorum
37+5 teyiz ![]()
makat aşağı duruyor bebem hâlâ yatarken nefesim kesiliyor uykusuz gecelere biraz erken başladık sanırım uyuyamıyorum ağrılarım çoğaldı
birazda heyecan var tabi maşallah çok hareketliyiz![]()
![]()
Uygulamaya göre 25 gün ama sezeryan olacağı için 10 gün sonra doğum olacak inşallah ![]()
![]()
Ay ben de bende
69 gun ama sezeyan olacagı icin 55 gun falan kaldı
Şafak 230 gün
Miğde bulantısı kokulara duyarlılık kusma sürekli aç hissetme karın gurultusu kasık ağrısı hiç kimseyi görmek istememe sürekli uyuma ![]()
![]()
Valla merak ettiğim herşeyi söyledin
aynı durumdayım ya ölüyorum artık
Yazdıkların için de en severek yaptığım uyku![]()
hatta ben evde gün içinde uyuyakalıyordum. Eşim öyle hamile olduğumu anladı. Normalde hiç olmayacak şekilde mışıl mışıl uyuyordum. Hala da gün içinde uykum oluyor
Şafak 4 belirti henüz yok yada ben anlamıyorum ![]()
Kaç gününüz kaldı kızlar