Buradan devam ediyoruz ![]()
Son 6 haftamızz ![]()
ağrılarım sancılarım var ara ara eğilmek lüks oldu benim için oğluşumda sağolsun çıkmak istiyor sanırım kii sert sert tekmeler yumruklar atmaya başladi her yerime ![]()
![]()
7 gun kaldi insallah

26 gün
henüz ara ara giren sancı ve bel ağrıları dışında bir belirtim yok çok şükür
Bir de bir türlü geçiremediğim nur topu gibi bir idrar yolu enfeksiyonum var ![]()
![]()
@Betuesk Bende de durum aynı ne yapsam idrar yolu enfeksiyonu geçmedi az miktarda hep çıkıyor
Acaba buna rağmen doktor normal doğuma izin verirmi?
175-180 gün kaldı daha bizim yolumuz uzun ![]()
63 gün kaldı
96 gün kaldı ![]()
98 gün kaldı
@Benimmucizemyeni2 tarihi belli oldu mu arkadaşım
Ben ayın 1i kontrele gitmiwdim Doktor 10 güne falan olur dedi. Zaten son adetime gore de 14 Eylül olmalı. Bekliyoruz bizde ne zaman olcak. Sezeryanmı yoksa normal dogumu yapicam onuda soylemedi sanciyla hasteneye geldiginde duruma bakicaz dedi.
6 gün kaldı…
Dua edin benim için normal doğum yapa biliyim.![]()
@FidanUğur @Betuesk bende 34+4üm geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var ve nstye bağlandım sancı çıkmıştı enfeksiyondan kaynaklı dendi. İlaç kullanıyorum şimdi ama inşallah hepimizin ki geçer de bir sorun oluşturmaz
Bana doktorum önce tek kullanımlık toz bir ilaç yazdı. Akşam yatmadan önce suya döküp içmemi, ardından sabaha kadar idrara çıkmamamı sabaha kadar tutmamı söyledi. Yaptım ama geçmedi. Şimdi 7 günlük Antibiyotik yazdı. Sabah akşam alıyorum. İnşallah geçer. Çok rahatsız edici
Bol bol da su içerim üstelik. İçmesem ne olurdu acaba…
Normal doğum için birşey demedi doktorum bana.
Ben de normal doğum istiyorum. Antibiyotik kullandınız mı sizde?
Amin inşallah, gerçekten berbat bir şey. Wcye gitmek istemiyorum canım acıyor artık
Betuesk hangi idrarini verdin. Saat kacta ve nasil verdin. Bende cok fazla muzdaribim bu konuda 3 kere haftalik kullandim gecmedi tekrar ebeye Soyledim.hastaneye havale etti. Hastanede ebe geldi nasil vereceksin Biliyormusun. Idrar kutusu ve pamuk kutusu getirdi. Idrarin geldigi zaman 2 veya 3 saniye Yap ondan sonra gelen idrari koy. Oyle yaptim idrar temiz cikti ama SIkayetim Devam ettigi icin labaratuara gonderdiler. Micro biologik uzman arastiracak. Sende sorabilirsin.erken tedavi olursan Normal dogum yaparsin dedi.