Şafak kaç? Belirtileriniz neler?

Evet kullandım ama pekde fayda etmiyor o da.Aynen öyle su içmeseydim durum daha vahim olurdu.Sizde tuvaletinizi yaptığınızda idrar kesik kesikmi geliyor? Az az yani

Amin inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım @ezgi-y hanımda da varmış. Bende de vardı. Tek içimlik toz içecek ve ezgi hanımın kullandığı ilaçtan kullandim

Kesik kesik değil ama az ve acılı :frowning:

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts: Tek kullanımlık toz işe yaramadı maalesef bende hiç. Mecbur hiç istemesem de antibiyotik başlamak zorunda kaldım. Pek tercih ettiğim bir şey değil ama çok acı veriyor

Happy Girl GIF

3 Beğeni

51 kaldi inshallah

Geçmiş olsun, ödemin ve İdrar miktarında azalma var mi?

Teşekkür ederim. Ödemim hep vardı benim. İdrar miktarında azalma fark etmedim. Sadece az az geliyor yani tamamı değil de süreç uzadı gibi bir şey. Ay nasıl anlatsam bilemedim

Hepiniz sag salim kovusursunuz inşallah :sparkles::sparkles::sparkles:

50 gun inshallah

17 Agustus Indonesia GIF by Yeremia Adicipta Sezeryan gunuyle ama az 77 dende

161 gün kaldı :white_heart:

Son 60 gün :face_with_hand_over_mouth:

College Sports Win GIF by LSU Tigers

4 Beğeni

Sata göre Numbers Onion GIF by Hey Duggee Ama bir hafta önce alacakları için

Fams Nums GIF

Son 3 gün kaldı. Ama gelmek niyyeti yok. :face_with_peeking_eye: Keşke yarın gelse diyorum babasıyla doğum günü rakamları aynı olsun.

Cookk az kalmis ne güzeell Rabbim hayirlisiyla sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallah :heart_eyes::heart_eyes: @Benimmucizemyeni2

Amin . Tesekkur ederim​:smiling_face_with_three_hearts: . InsAllah sende bebegini saglikla kucagna alirsin .

Amiinn insallahhh :heart::heart: