Sadece ekşi şeyler yiyebilmek

Bende hep tuzlu ekşi ve baharatlı aserdim rüyamda hepppp erkek gördüm ama kızım olucak​:face_with_peeking_eye:

Ben ful tatlı istiyorum ama kese görünümü kız kesesi diyorlar eşki yiyince mide yanmam çok oluyor ki ekşiiy çok severdim şimdi yiyemiyorum midem yandığından ötürü

Ben de böyleydim ,bebişin cinsiyeti erkek ti :smiling_face_with_three_hearts::pray:

Ben bizzat ,limonlu su alıyordum ,içinde sadece limon oluyordu ,o kadar ekşiydi ki ,içince bir tek o gideriyordu ekşi isteğimi

İlk 3 ayda tatlı mi yediniz

Bende ilk 3 ay kustum tatlı şeyler hiç yiyemedim 3 ay sonra kusmam kesildi her şeyi yemeye basladim 16 haftalikta doktor çıkıntı yok kız demişti başka doktor ayrintilida erkek dedi bakalım hangisi doğru hayırlısı artık​:palms_up_together:

Bende öyleydim ve sonuç kız :girl: :joy:

Merhaba bende hergun bı iki tane limun yiyorum genede kesmiyor beni 16 haftalık oldum daha cinsiyet bilmiyorum

Kaç haftalık

9+5 günlük :face_holding_back_tears:

Tülay yaa :drooling_face: benimde aynı hep turşu yemek istiyorum, ekşi, acı, tuzlu hepsine okeyim. Tatlıyı içim almıyor, kusma bulantıda eşlik ediyor buna. Doktor dün erkeğe benzettim dedi ama haftaya daha belli olur dedi. Bende tatlı bir kız çocuğu istiyordum :smiling_face_with_tear: rüyamda da kız bebek emziriyordum inşallah hayırlısı olur :cherry_blossom::smiling_face:

Canım bende aynıyım ne olacak böyle bilmiyorum, limon yemekten limon dogurcam gibi hissediyorum :face_holding_back_tears: bildiğin açım, bu kadar ekşi tuzlu da tansiyonu dengesizlestirecek diye tedirginim, keşke tam tersi olsaydı yaş pasta yerdim paso :smiley: hayırlısıyla inşallah cinsiyetleri de ogrenseydik hemen baslardik minnak alışverişlere :smiling_face_with_three_hearts: bende iki gün üst üste kız çocuk gördüm ama doktorda bana erkeğe benziyor dedi bakalım ne olacak

Sarışın bir kızımız olur belki :smiling_face_with_tear: diğer türlü midem karisiyor benim çıkarınca da bebeğim aç kalıyormuş gibi geliyor. Yaa evet kardeşim de sabırsız 11 yaşında henüz abla cinsiyeti belli olsun ilk ben alicam kıyafetini diyor :smiling_face_with_three_hearts: banada öyle dedi ultrasonu inceledim ne gördü de erkek dedi acaba diye hicbisey anlayamadım :sweat_smile:

Doktor bana şey demişti, kesede çok biçimsiz duruyor erkekler öyle durur kızlar derli toplu durur demişti, yumurta da sağdan döllenmiş dedi güldü, bir rivayete göre erkek sağdan kız soldan derler dedi…Doktor bakalım belli olur bir kaç haftaya demişti, 3 hafta kaldı gitmeye :smiley:

Ben de 4 aylık hamileyim,canım hep eksi yemek istiyor ve kızım olacak. Erik ve Çağla her.ogun olsa yerim

Yaa deme banada hep sağdan bakıyor :sweat_smile: birde erkekler çabuk belli oluyor ya demek ki bir çıkıntı gördü diyorum bende :rofl:

İlk cocugum kızdı ve hep ekși yerdim, bu hamileligimde de canm meyve ve tatlı şeyler istiyor yine bulantım olmasına rağmen . Ve bu hafta oglum olacağını öğrendim :sweat_smile: Boyle hurafelere inanmasamda kafamda soru ișareti olușmadı desem yalan olur​:grin:

Tuz tüketiminize dikkat edin. Tansiyon problemi yaratabilir

Erkek bebeğiniz o zaman bn öyleydim

Aminn heycanla bekliyoruz :face_holding_back_tears: hepimizin ki saglikla gelsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::heart:

Bende ilk haftalarda acayip ekşi yiyordum 3.-4. aydan sonra tatlıya düşkünlük başladı