Sadece ekşi şeyler yiyebilmek

Arkadaşlar merhaba, sadece ekşi ve tuzlu şeyler yiyebiliyorum…bol tuzlu limon, çağla, turşu ve çubuk kraker…Tatlı birşey görmek dahi istemiyorum.Benim gibi olan var mı? Varsa bebisin cinsiyeti nedir? :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Merhabalar, hamişliğin hayırlı olsun. Bende en başlarda öyleydim şimdilerde her türden yiyorum :hatching_chick: benim kız nasip olursa :hibiscus:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun​:slightly_smiling_face: sağlıkla gelsin prenses :cherry_blossom:

Amin hepimizin yavrisii​:smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Aynı belirtiler yaşadım ve kız​:blush:

1 Beğeni

Rüyamda iki gundur kel bir prenses görüyorum bakalım benimki ne çıkacak 3 hafta sonra belli olacak :melting_face:

Ben de hep kız görürdüm rüyamda valla ya​:sweat_smile:

1 Beğeni

Bende tam tersi eksi birşey yiyemiyorum hep tatlı canım istiyor doktor erkek dedi ama bilmiyorum değişmez inşallah :smiling_face:

1 Beğeni

Aklıma bir söz geldi, Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi; ye tatlıyı doğur atlıyı :smiley: eşimde Ayşe bu kesin diyor bakalım nasip :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Allah gönlünüze göre versin :melting_face:

Amin inşallah :palms_up_together::smiling_face:

1 Beğeni

Bende aynı durumdayım ama benim 9+6 dayım allahın izniyle hayırlı ve sağlıklı bir kızım olur inşallah aminnn

3 Beğeni

Bende öyleydim hâlâ tatlıyı pek sevmiyorum 20+2 olduk ve kızım olucak inşaAllah :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

:grinning::grinning: çok doğru yanılma payı olsa da genelde tutuyor

1 Beğeni

Bu ben minik bir kızımız olacak inşallah

1 Beğeni

Normalde tatlı canavarıyımdır ama gebelikte bende hep ekşi şeyler tükettim sizin gibi tatlı istemiyor canım nasipse oğlum olacak :pray::blue_heart:

3 Beğeni

Bütün teoriyi şuan tek başınıza çürüttünüz gökçe hanım :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin prenses nasıl tatlı olur şimdi :slightly_smiling_face:

Sağlıkla gelsin prensesimiz :slightly_smiling_face:

Bende 9+5 im aynıyız nerdeyse , Allah gönlünüze göre versin :slightly_smiling_face:

1 Beğeni