Bende sizin gibi sadece tuzlu ekşi bol bol yedim tatlıyı bende yemek istemedim dün öğrendik yüzde 90 erkek dedi doktorum
Bende hep eksi yiyorum ve erkek
Ayy sağlıkla gelsin inşallah bende rüyamda kız cocuk görüyorum ama hamilelik rahat geçiyor erkek hissediyorum 2 hafta sonra fetal DNA yaptıracağız 3 haftaya sonuç belli olacak, hemen belli olsun da birşeyler alalım istiyorum ![]()
Allah bağışlasın sağlıkla gelsin küçük adam ![]()
Ewet ben, hamilelğmden önce çikolatayı çok severdim, ama Hamile olduğumu öğrendim zaman, tatlıyla alakamı kestim neredeyse, hep ekşi turşu, limon, çubuk kraker herşeyin ekşilisi olmasını istiyorum, bebeğimin cinsiyeti kız
Buradan şunu anladık ki ekşi-tatli teorisi doğru değilmiş, sağlıkla gelsin prensesimiz …her gün bende ekşi ne yesem diye düşünüyorum evde ekşi şeyler hep sınırlı
Yani yorumları şöyle bir okuduğumuzda ekşinin kız veya erkek le alakası olmadığını görüyoruz hamilelikte çoğu kişinin tatlıdan uzaklaştığını öğreniyoruz ![]()
![]()
![]()
Bende hep ruyamda kiz gorerek gittim kiz oldugundan o kadar emindim ki ama doktor erkek dedi 2 oglum daha var bir prenses istiyorduk
Tatli son aylara dogru canin cekiyor diger hamileliklerimde oyle oldu
Ama dün nette bu konuyu araştırdım bende ve hamileliğin ilk evresinde annelerin geneli ekşi yermiş daha sonra tatlı ve ekşiyi ayırmadan yermiş…ama bir inanışa göre de ekşi kız, tatlı erkek diye karşımiza çıkıyor…Aslında bu yeme içmenin bir alakasi mantıken yok, mide hassaslasiyor mayhoş şeyler istiyor
AA valla benimde aynı kız son aylarımdayım sekizinci aya giricem, tatlı yeni yeni başladı gerçekten, herkeste öyleymiş demekki, yalnız deeğlmişim
İnşallah son aylarda yiyebilirim,bayramda 1 dilim baklava bile yiyemedim gormek istemiyorum asla
Ama baklava çok yoğun ya yarım çatal anca yedim bende, o herkeste öyle bence
Sağlıkla gelsinlerde biz anneler herşeye razıyız ![]()
Sizin mide bulantiniz var mı peki, bir diğer inanış erkek hamileliği rahat kız zor geçer derler ![]()
Bu 3. Gebeligim ilkinde cok kusardim zayiflamistjm hatta 2. De kusma olurdu bunda hic kusmadim ama mide bulantisi koku hasasiyeti vardi ilk gebelikte cok zor geciyor
İnşallah geri kalan süreyi rahatlıkla atlatirsiniz anı olarak hatırlarsjniz yine ![]()
Bende ekşi tuzluyiyordum şuanda hala aynı tatlıdan diksindim resmen ama erkek bebişim olucak asermenin cinsiyetle bı alakası yok
Merhaba canım. İlk başlarda bende öyleydim tatlı şeyler çok yiyemiyordum. Sonradan her ikisini de yemeye başladım. Bebişin cinsiyeti kız ![]()