Kızlar ben normalde kısa saça çok alışkın biriyim kumral tonlarda sombre yaptırmıştim ama şimdi sıkıldım boynumda küt kestirip kahkül yaptırmak istiyorum hamilelikte saç kesimi bi sorun olur mu hatta gerekirse boyatabilirim bile bitkisel boya falan
Valla zeyno benim bildigim iyi değil diyolar saç kestirmek ve boyamak
Boyamak kimyasal diye ama kestirmek batıldır be
Ben saçımı da kestirdim, kahkülde kestim inanmıyorum öyle batil inanclara. Saçımıda boyuyorum evde hiç bi zararını görmedim
Bitkisel boyayla mi ya o kadar tartışmaya açık ki bebeğime bı şey olursa falan diye de korkuyorum
Hayır bitkisel boyayla değil bildigimiz boyayla yapıyorum evde kendim
Benim sacım aşırı beyazlıyor ve şuan 2,5 aylıgız bembeyaz oldu ilk 3 ay risklidir diye düşünüyorum 3 ay dolunca bitkiselle boyatıcam ama kesim yapılabilir diye düşünüyorum
Bence çok kokuya maruz kalmadıkca bi sorun yoktur ben böyle düşünüyorum. Mesela kuaföre gidiyosun aynı anda kaç kişinin saçı boyanıyor öyle keskin kokuyu almaya mecbur kalıyorsun. Evde kendim maksimum 10dk içerisinde yapıyorum ve sonra tüm pencereleri kapıları falan açıp havalandırıyorum
Kesin yapınca boya da kesin gerekecek anam
Diyosun ben bı bakiyim o zaman
Banada yaptırma diyenler oldu aman ben takmadım kendi tercihin tabi karışamam
Ya bebeğim için tek endişem ben kocaman kadınım etkilenmem bı şey olmaz tabi
Tabi söz konusu bebek olunca insan bi kararsız kalıyor
Kesinlikle yoksa ben nikahim var diye sadece uzattım saçımı harici hep boynumda oldu
İstersen ilk 3ayı bekle ya da doktoruna sor . Bence kesim konusuna batil inanc dicek
3 ay doldu 4 e giriyoruz 12+1 im bugün
Tebrikler o zaman
Teşekkür ederiz ablasıııı kocamada değişiklik olurdu hazır 14 Şubat şeysi bilemedim o bende kısa saçı çok seviyor
Di mi her halükarda boya
Ay bı şey daha merak ediyorum sorayım mı