Bu markette satılan İskenderler var ya sadece kizartiyoruz ondan yesem 1 kere bı şey olur mu hazır işlenmiş gıda ya
Saç kestirme ile bebeğinin ömrünün ne gibi bir ilgisi olabilir düpedüz saçmalık bir hurafe. He boyatma konusu elbet farklı çünkü kimyasal. Arkasında bilimsel bir gerçeklik var
Ben boyattim fakat 5. Ayda, doktorumun izniyle. Bence daha çok erken sizin
Iyi kızartırsan hiçbirşey olmaz canım afiyet olsun şimdiden
Hurafe olarak değilde bazı doktorlar kendi vücudumuzda yaptığımız değişiklik için bile bebek etkilenir diyorlar atıyorum saçtaki protein vs bilmiyorum
Yaa aslında benimde kötü değil sadece sıkıldım
Aaa evet baya erkenmis
Ton balığı da önermiyolar dikkat edin yine de
Tişkürler akşam 14 Şubat ya kocamq sürpriz olsun dediydim
O zaman romantik bir masa hazırlarsın artık aşko
Boyayi onermem ama ben de saclarim cok uzadigi icin turkiye’ye gelir gelmez kestirdim. Kayinvalidem de bikbik etti ama benim o tarz batil inanclarim yok. Sac kestirmekle bebek sagligi arasinda ne gibi bir baglanti olabilir?
Ben de gün sayıyorum Türkiye’ye gidip saç kestirmek için
Kestirme konusunda isteyen inanıp kestirmiyor isteyen ise kestiriyor.bu şahsi düşünce bişey diyemem.
Ama boya kimyasal olduğu için önerilmiyor,bence boyamayı ver zeynom
Evet evet doğumdan sonra yenilenmişcesine imaj yeniliycem idare ediyorum
Bende öyle diyordum siyaha boyadım 1 hafta sonra 10 tane boya sürdüm saçıma sarı etmek için,berbat oldu saçım ve kuaförde 2 tane boya yine sürdürdüm ve şu an saçım tahta gibi oluyor duştan sonra.
Bu imac bana uğur getirmedi bee
Yaaa bende kendi rengine dönmeyi düşünüyodum ama hazır kumralken bundan da devam edeyim diyorum kararsızım belki bı kahkül kestiririm sadece
Bencede en iyisi doğal rengi valla.
Benim saçımın öyle ğüzel rengi varki,insanlar kuaförde o renk olsun diye çabalıyor ben kudurmuşum, başka renk sürüyorum.artık kararlıyım kendi saçımı çıkarıyorum
Benim normalde koyu kestane ama 16 17 yaşıma kadar güneşte açıla açıla karamel gibi olmuştu ben gittim bunu mavi siyah yaptım
Canım merhaba fazla takılma saçını kestir hurafe, boya bende yaptım ilk 3 aydan sonra her gebeliğimde. Ve istediğin şeyleri ye az öz ton balığı iskender, 4. Gebeliğim canım ne çektiyse yedim. Herşeyden keyif al
Ay siz bilgisiniz o zaman takıldığım şeyleri sorabilir miyim size ben ilk gebelik ya pimpirikliyim biraz