Rüyamı yorumlar mısınız sizde nasıl oldu

Kızlar merhaba ben rüyamda erkek bebek gördüm 8 haftalık hamileyim biliyorum cinsiyeti öğrenmeye daha çok var ama aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu ve sonuç ne oldu merak ettim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende rüyamda iki uc yaşlarında bi kizim oldugunu görmüştüm bikac gun sonra dr cinsiyetinin kiz oldugunu söylemisti

Ben de 35+6 haftalık hamileyim Ben de daha 3 haftalık hamileyken erkek olduğunu görmüştüm 15 haftaya gelince Doktor da dedi erkek bebek​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende 2 defa kız gördüm cinsiyeti kız rüyalar çıkıyor canım

Sağlıkla gelsinler en önemlisi o ama insan heyecanlanıyor :smiling_face_with_three_hearts:

Ilk gebeligimde ruyamda erkek bebe gormustum hatta ismini bile soylediler ama kizim oldu. İkinci gebeligimde kiz hissediyordum hemde kiz bebek gormustum emzirdigimi falan kizim olacak. Yani ruyayla alakasi yok . Rabbim neyi nasip etttiyse o

Hamilelıgımın ilk zamanları eşim rüyasında görmüştü kız bebek . Gerçekten kızım olacak :pray:t2::heart_eyes:bende cınsıyetı ogrendıkten sonra kız bebek çok gördüm rüyamda :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Bende henüz cinseyetini bilmiyordum rüyamda başıma altın taç takıldığını gördüm rüya yorumunda kız bebek diyordu ve kızım olacağını ogrendim

Böyle şeyler değişebilir ama ben inanıyorum nedense anneler hisseder üçunxu gebeligim bu hamileliğim de rüyamda gördüm kız olacağını diğerleri de bı kız bı oglandi hatta ilk oğlumu hiç unutamam sapsarı deniz kumu içinde oynuyorduk ay inruyamdako gibi sarı parlak bı oğlum oldu keza kızımda da görmüştüm bunu da görüp duruyordum bu hafta kız olacağını öğrendim​:cherry_blossom::cherry_blossom: ins siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah hayırlı evlat eylesin​:heart::nazar_amulet::palms_up_together:

1 Beğeni

Amin cümlemize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin Rabbim :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhabalar benim genelde rüyalarım çıkar bir gece uykuya daldım bir erkek çocuğu geldi rüyama yatağımda oturuyordu bende sen kimsin dedim anne ben senin oğlunum dedi ben asla hani düşünmüyordum hamilelik çocuk vs Bende saçmalama ben hamile değilim gidebilirsin dedim hayır sen şuanda hamilesin inan bana ben senin oğlunum dedi daha sonra da 2 kez rüyama geldi öğreneceksin öğreneceksin dedi ben yine inkar ettim Veee tam 8 gün sonra hamile olduğum ortaya çıktı ve cinsiyet erkek :)) asla ama asla ihtimal vermek istemiyordum şok olmuştum bakalım rüyamda ki konuşan çocuk gibi mi olucak tipi onu da merak ediyorum

1 Beğeni

Hep erkek gördüm doktor kız diyo terside cikiyo hayırlısı saglikli olsun :sweat_smile:

Kız görüyordum erkek cikti

Ama en son rüyamda erkek çocuğu emziriyordum sonuncu gerçek cikti

Ben daha cinsiyeti öğrenmeden önce de hatta hamile olmadann önce de rüyamda hep kız çocuğum olduğunu görüyordum elhamdülillah kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah hayırlısı ile

Ben değil de eşim hamile olduğumu öğrenmeden iki hafta önce rüyasında erkek bir çocuk görmüstü adıyla seslenmiş hatta daha sonra bende hamileliğimi öğrendikten sonra rüyamda bir oğlum olduğunu gördüm cinsiyetimiz erkek eşimin rüyasında gördüğü ismi koyacaz inşallah Rabbim nasip ederse :palms_up_together:

Bende erkek bebek gördüm yatağımın üstündeydi emziriyordum falan ama bakalım nasip

Ben hep erkek olarak hissettim rüyamda da hep erkek görüyordum hiç kız hissedemedim sonuç olarak cinsiyeti erkek çıktı

2 kez rüyamda oğlum oğlum diye bebek severken gördüm ama minik kızım kucağımda şuan :smiling_face:

Ben de ruyamda erkek bebek doguruyordum ablamda ruyasinda hasan diye bir bebek gormus herkeste erkek diyordu kizim olacak :rofl: