merhaba bende rüyamda erkek görüyordum hep 14.haftada erkek gibi görünüyor ama ancak net olarak 20.haftadan sonra öğrenebildim erkek oldgunu
Ben hamileliğimin ilk haftalarında sürekli rüyamda erkek bebek gördüm ama cinsiyetimiz belli oldu kızım olucak Allah’ın izniyle
Bende rüyamda sürekli erkek bebek görüyordum cinsiyeti de erkek çıktı
100/90 kız demişlerdi rüyamda erkek bebek emzirdigimi gördüm bidahaki kontrolde erkek çıktı
Benim de rüyamda oğlum oluyordu. Ve rüyam çıktı oğlum olacak
Aynı durumu yaşadım. 10 haftalık hamileyken oğlan olduğunu gördüm. Kucağımdaydı, yüzü gözü o kadar belirgindi ki hala zihnimde. Sonuç erkek bebek. 26 haftalık olduk bugün
Bende kız Bebek görmüştüm ilk aylarda, Dr banada kız dedi ve üç dört kere, rüyemde kız Bebek gördüm cinsiyetini öğrendiğim halde
Bende rüya görmedim ama eşim daha hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek verdiler kucağıma bizim çocuğumuzmuş çok farklıydı gerçekten baba gibi hissettim falan demişti sonra hamile olduğumu öğrendik o günden beri erkek olduğuna inanıyoruz henüz cinsiyet öğrenmedik bakalım çıkacak mı
Hamile kaldım hep erkek hissediyordum birde bulantılarım dan falan öyle düşündüm rüyamda çok güzel bir kız bebek gördüm sonuç kızım olucak
Bende ayni sekilde bebeyi emzirirke. Gordum ereke oldun altin acip bakiyordum ve kontrole gitimde ereke diyolar ama hayirlisi
Ben cinsiyet öğrenene kadar 3 tane erkek bebek emzirdim doğurduğumu gördüm sarı saçlı mavi gözlülerdi hepsi ama kızım oldu