Dün 2 oldu rüyamda bebeğim doğuyor ve cinsiyeti kız ve çok güzel bir bebek olarak görüyorum tabi illa kız olsun istemiyorum fark etmez sağlıklı olsun yeter. Şuan daha 11+6 haftalığım cinsiyeti öğrenmemize daha var sizde hiç böyle rüyalar gördünüz mü ve görüpte cinsiyeti ne çıktı?
Ben hep erkek gördüm cinsiyetimiz kız sağlıkla gelsinler
Ben rüyamda iki defa sizin gibi kız bebek gördüm, çok güzeldi bütün belirtilerim de erkeğe benziyordu ama cinsiyetimiz kız cikti
Bende 2 defa kiz gördüm erkek çıktı
Bende sürekli kız guruyorum ama daha bilmek nasip olmadı
Benim eşimde ruyasında kizimiz olduğunu görmüş ama cinsiyeti erkek
Oğlun olcak tabi Allah bilir ama kim rüyasında ne görse tersi çıkıyor bende dahil. Tüm tanıdıklarımda gördüm bu durumu
Kız görürsen erkek oluyo erkek görürsen kız oluyo %90 cikiyo bu…ben hep kız bebek gördüm 4 5 kere ama oğlum olacak …görümcem her rüyasında oğlu olduğunu görmüş ama onunkide kız olacak genelde ne görüyorsan tersi oluyo yani
Benim eşim rüyasında erkek olduğunu görmüştü ama o zaman hamile olduğumu bilmiyorduk daha sonra öğrendik cinsiyetimiz erkek bende birkaç kez erkek olduğunu gördüm
Bende rüyamda erkek bebek gormustum emziriyordum oğlumda rüyasında görmüş kız bebek
Oğlum çok istiyor erkek olsun 10 yıl sonra oldu öncelikle sağlıklı olsun rabbim oğlumun gönlüne göre versin o kadar istiyordu ki bir erkek kardeşi olsun dayısı tek erkek ben dayım gibi olmak istemiyorum diyordu hep istiyordu
Ben kız hissediyordum rüyamda erkek gördüm cinsiyeti de erkek
Ben 3 defa gördüm cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz günün gecesi dahil hepsinde erkek olarak. Ama doktorum % 99 kız dedi 13+2 deyim bu arada
Rüyaların tersi çikarmış
Rüyamda 2 kere erkek bebegim oldugunu gördüm ve cinsiyetimiz erkek
Bende çoğunlukla rüyamda erkek gördüm öyle de olucak inşaallah Rabbim nasip ederse
Tam tersi çıkacak bacım. Erkek olacak
Bende kız gordum annemde gormustu ilk haftalarda kız cıktı
Valla bende üçünün de cinsiyetini rüyamda gördüm ama öyle olacak diye de bişi yok bilincaltimiz yaniltabiliyor bazen duyduğumuz hissettiğimiz biseyden etkileniyoruz mutlaka sadece denk gelme olabiliyor yani az kalmış öğrenmenize zaten ben 13. Haftada öğrenmiştim sağlıkla gelsin
@Adaayse01 merhaba aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun