Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek

Dün 2 oldu rüyamda bebeğim doğuyor ve cinsiyeti kız ve çok güzel bir bebek olarak görüyorum tabi illa kız olsun istemiyorum fark etmez sağlıklı olsun yeter. Şuan daha 11+6 haftalığım cinsiyeti öğrenmemize daha var sizde hiç böyle rüyalar gördünüz mü ve görüpte cinsiyeti ne çıktı? :blush:

2 Beğeni

Ben hep erkek gördüm cinsiyetimiz kız sağlıkla gelsinler

2 Beğeni

Ben rüyamda iki defa sizin gibi kız bebek gördüm, çok güzeldi bütün belirtilerim de erkeğe benziyordu ama cinsiyetimiz kız cikti :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bende 2 defa kiz gördüm erkek çıktı

1 Beğeni

Bende sürekli kız guruyorum ama daha bilmek nasip olmadı

1 Beğeni

Benim eşimde ruyasında kizimiz olduğunu görmüş ama cinsiyeti erkek :hatching_chick::cherry_blossom:

1 Beğeni

Oğlun olcak tabi Allah bilir ama kim rüyasında ne görse tersi çıkıyor bende dahil. Tüm tanıdıklarımda gördüm bu durumu

Kız görürsen erkek oluyo erkek görürsen kız oluyo %90 cikiyo bu…ben hep kız bebek gördüm 4 5 kere ama oğlum olacak …görümcem her rüyasında oğlu olduğunu görmüş ama onunkide kız olacak genelde ne görüyorsan tersi oluyo yani :sweat_smile:

2 Beğeni

Benim eşim rüyasında erkek olduğunu görmüştü ama o zaman hamile olduğumu bilmiyorduk daha sonra öğrendik cinsiyetimiz erkek bende birkaç kez erkek olduğunu gördüm

1 Beğeni

Bende rüyamda erkek bebek gormustum emziriyordum oğlumda rüyasında görmüş kız bebek

1 Beğeni

Oğlum çok istiyor erkek olsun 10 yıl sonra oldu öncelikle sağlıklı olsun rabbim oğlumun gönlüne göre versin o kadar istiyordu ki bir erkek kardeşi olsun dayısı tek erkek ben dayım gibi olmak istemiyorum diyordu hep istiyordu

2 Beğeni

Ben kız hissediyordum rüyamda erkek gördüm cinsiyeti de erkek :joy:

1 Beğeni

Ben 3 defa gördüm cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz günün gecesi dahil hepsinde erkek olarak. Ama doktorum % 99 kız dedi :pray:t2: 13+2 deyim bu arada

1 Beğeni

Rüyaların tersi çikarmış :grin::heart:

2 Beğeni

Rüyamda 2 kere erkek bebegim oldugunu gördüm ve cinsiyetimiz erkek :pray:

1 Beğeni

Bende çoğunlukla rüyamda erkek gördüm öyle de olucak inşaallah Rabbim nasip ederse :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Tam tersi çıkacak bacım. Erkek olacak

1 Beğeni

Bende kız gordum annemde gormustu ilk haftalarda kız cıktı

1 Beğeni

Valla bende üçünün de cinsiyetini rüyamda gördüm ama öyle olacak diye de bişi yok bilincaltimiz yaniltabiliyor bazen duyduğumuz hissettiğimiz biseyden etkileniyoruz mutlaka sadece denk gelme olabiliyor yani az kalmış öğrenmenize zaten ben 13. Haftada öğrenmiştim sağlıkla gelsin​:cherry_blossom::cherry_blossom::palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

@Adaayse01 merhaba aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun :hugs::bouquet: