Rüyada bebeğin cinsiyetini görmek

Ben iki kere rüyamda erkek bebek gördüm emziriyordum seviyordum, kızım oluyor. :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ben hamile kaldığımda hep erkek hissettim rüyalarımda hep erkek bebek gördüm cinsiyeti erkek çıktı :joy:

1 Beğeni

Genelde herkesi tam tersi çıkmış hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yeter hepiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah zaten az kaldı umarım yakında öğrenirim ve sizlerle paylaşırım :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de ilk haftalarımda rüyamda kız bebek görüyordum ama erkek çıktı. Şimdiki rüyalarımda da hep erkek bebek görüyorum :blush:

1 Beğeni

Ben rüyamda çok kez bebeğimin erkek olduğunu gördüm. Ğylede oldu boyunu falan nasıl görmüştüysem öyleydi. Doğurduktan sonra da 2 defa kız bebek gördüm bakalım 2. Ne olucak​:joy:

1 Beğeni

Ben erkek gördüm defalarca 20. Haftaya kadar doktor hep kız dedi o yüzden önemsemiyordum ama meğerse erkekmis o yüzden bazı rüyalar olabiliyor :smiling_face:

1 Beğeni

Ben gebe kalmadan önce bile görüyordum rüyamda. Kundakta tombul erkek çocuğu :smile: bu senin al emzir sağlıkla büyüt diyorlardı. Şimdi gebeyim doğuma sayılı gün kaldı ve oğlum olacak hemde tombik bi bebek :sweat_smile::heart::heart:

1 Beğeni

Hamile kalmadan önce ben kız görmüştüm cinsiyeti şimdi 28 haftalık olduk miniğim kız :cherry_blossom:

1 Beğeni