Renkli ultrason deneyimleyen var mi

Doktorum bana renkli ultrasona git dedi bu konuda tecrübesi olan var mi

3 Beğeni

evet ben gittim bebeğin ense kalınlığı,kan damarları,elleri yüzü,parmakları herşeyi gözüküyor eğer bir sorun olursa detaylı ultrasonda gözüküyor,gitmeden önce de tatlı gtürün yanınızda bazen bebekler yüzlerni göstermez tatlı yeyince harekete geçerler gözükmeyen yerleri rahatlıkla görür doktorda,alttanta muayene yapa biliyolar bazenn gitmenizi öneririm

2 Beğeni

Gitdiğiniz doktor işinde başarılıysa renkli ve ya renksiz her şekilde göre bilecek.Mesela biz keyfimizden gitdik renkli ultrasona.:blush:Yüzünü,gözünü,burnunu vs daha aydın şekilde göre bilelim diye.Sonuçlar aynı oldu.Fark sadece renkli olmasındaydı.:blush:

1 Beğeni

Galiba detaylı ultrasondan bahsediyorsunuz. Bence gitmelisiniz bebeğin her yerini renkli ve siyah beyaz gorüyorsunuz. Ben bebeğime bakmaya doyamamıştım.

4 Beğeni

Renkli ultrason a 15+4 te baktirmistim.cok net değil yinede fakat renksizden iyi diyebilirim

1 Beğeni

Kızlar renkli ultrason yapmak istiyorum devlet hastaneleri yapmıyor özelde yapan varmı su an Güncel fiyatı nedir

2 Beğeni

Devlet hastanesindede detaylı ultrason yapılıyor diye biliyorum canım.

Hangi şehirdesin.

Ben dün yaptirdim özel hastanede 3000 TL . 2400 TL ye bir yer bulmuştum uzak diye gitmedim . Ama hemen hemen bu fiyatlar .

Bursa canım

Bende İzmir’de yaptrdim 2200 lira

182 den randevu sor istersen bence devlette yapılır.

@bursa-anneleri

Bilgi lütfen

Bursa’nın neresinde oturuyorsun canım yüksek ihtisas eğitim ve araştırma hastaneside detaylı ultrason yapılıyor

Fsm de sonomar a randevu aldım ben bayram sonu yaptırıcam ilk gebeliğimde de oraya yaptırdım memnun kalmıştım nakit 1800 TL kredi kartı 2 bin dediler

Çok ileri tarih veriyorlar devlette bana haziran dediler zaten temmuz sonu ya da ağustos başı doğum yapıcam mecbur özelde yaptırıcam ayrıntılı

Evet doğru ama eğer detaylı ultrason için bir ay önceden randevu alırsanız 22 haftalık olmadan gün veriyorlar bende yetisememistim özelde yaptırdım

1 Beğeni

@Gülsüm47 devlette de yapılıyormuş canım.

Çok yoğun oldukları için olmuyor 15 haftalıkken gittim randevu almaya Uludağ üniversitesi ne bana 4 ay sonrasına verdi neredeyse, şehir hastanesi den randevu almak istedim direk alamıyorsun randevu ilk önce kadın doğuma randevu alabilirsin diyor mecbur özel e randevu aldım ben ki onlar bile Bayaa dolu

Sordum bizde yok dediler

Şehir hastanesi ayrıntılı ultrason yapıyor fakat 20-22. Haftalar arası ben daha 9. Haftadayım bana şimdiden 21. Haftama randevu verdiler

Benim dediğim renkli

1 Beğeni