Renkli ultrason deneyimleyen var mi

Ben detaylı yani renkli ultrasona bursa şevket yılmaz hastanesine gitmiştim ancak detaylı ultrason en az 1 ay sonrasına gün veriyor bilgin olsun. Giden biri olarak asla şevket yılmaz hastanesinden memnun değilim personelleri tam sinir bozucu detaylı ultrasonumu 20-21. Haftamda gitmiştim cinsiyetini söylememişlerdi öğrenmek istediğimi söyledim geçiştirdi ve söylemedi. Şehir hastanesinde bence hallet işlerini :innocent: sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah :innocent::innocent:

Merak ettim de bulabildin mı renkli ultrason çeken bir hastane

Benim doktorumun cihazında 2 ultrason da var. Şu ana kadar 4 kez gittim. 2sinde hem renkli hem normal baktı. Eğer yüzü dönük olursa tam net yüzünğ görme şansınız var. İlk renkli ultrasonda yüzü dönüktü ama 11 haftalık olduğu için belli değildi daha ufacıktı. Sadece burun çıkıntısı belliydi. Son gittiğimde 18 haftalıktı. Arkası dönük ama elleriyle yüzünü kapatmış tatlı bir hatıra olarak kaldı bize. Sırt kemiği belli. Hatta saçlarını bile görebiliyoruz. Siyah beyaz olanla baya farklı oluyor yani :slight_smile:

Hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz

Konya medicana tuğba sekmenli

Canım bulamadım özle sordum 5000 dedi

Ben ayin 3 unde yaptirdim 2000 tl ye ozelde 45 50 dk suruyor bebegin tepeden tirnagina her seyine bakti doktor kendi doktorumdu hem perinatolog hemde kadin dogumcuydu o konuda sansliydim

Bana 29 nisan a verdiler randevuyu 4000 lira dediler

22 haftalık hamileyim bende gitmedim

Merhaba ben izmirdeyim yarin yaptircam nasipse burda yeni yapilan şehir hastanesine ücretsizmiş doktorum dedi bakalim