Kızlar size göre renklerin bir cinsiyeti var mıdır? Kız çocuk pembe, erkek çocuk mavi mi giydirilmelidir? Tam tersini yapmayı düşünüyor musunuz?
Ben rengin cinayeti olmadığını düşünenlerdenim, bence her çocuk her rengi giyebilmeli. O yüzden bebişimi mavilere boğmayı düşünmüyorum, küçükken ayırt etmek zor olacağı için bebişken belki pembe giydirmem ama biraz büyümeye başladığında pembe t-shirt, gömlek de giydiririm diyorum.
Kesinlikle, hatta o yüzden sarı/turuncu renklerdeki kıyafetlerin önüne sürekli kızlar için olan figürler koymalarına çok üzülüyorum. Elimizden bari o renkleri almayın
Sadece hastane çıkışı olarak değil aslında, direkt kıyafetler olarak. Sadece bazı renkler maalesef mağazalar tarafından da kız/erkek olarak ayrılmış ve o renklerin üzerinde sürekli kızlar için temalar var. Eşime sürpriz için beyaz ayakkabı bakıyordum, beyazların hepsi çiçekli böcekliydi mesela, o zamanlarda da cinsiyet yüklemesi yapmamak için ne kız ne erkek ayakkabısı olsun diyordum, saatlerce aramıştım figür olmayan bir ayakkabıyı
Ben de sizin gibi düşünüyorum başlangıçta dikkat edilir de anlaşılır olması için sonra bütün renkler giydirilir hepsinin yeri başka ben biraz erkek çocuklarının saçlarının çok uzun olup cinsiyetinin ne olduğunun anlaşılmayışına karşıyım
Oyle zaten deseni hosuma gitti aldim
Aman kime ne kiyafetler tamam sukur
De.
Corap ta kararsiz kaldim adeti hakkinda hemen
Yurumuyolar surundukleri icin corap dayanmiyo
Onun icin az mi alsam cokmu bilemedim
Onu maalesef ben de sevmiyorum ya, bazen bebişler çok huzursuzlanıyor kestiremiyorlar saçlarını bu durumda hak veriyorum ama keyfi olarak uzatılması benim de hoşuma gitmiyor açıkçası
Birkaç çift alıp ihtiyaç halinde takviye yapılabilir, bebişlerin elleri ayakları hep soğuk olurmuş minik ayakları sıcak tutarız ya da kendinden patikli altlar var onlar daha kullanışlı olabilir
Yok yahu pembelerin üstünde hep çiçek böcek var biraz büyüsün daha rahat buluruz gib geliyor, pembe gömleğini sevdiğim altına şortla giydiririm yavrumu
Bende bebek arabasi alalim dedim dun
Daha dogar dogmaz cocugu disari mi
Cikaracan dedi sakasina tabi.
Maxi cosi yeter dedi.
E zaten araba takiminin icinde var ya
Dedim.
Kendinin cok vakti olmuyo
Para gonderiyim al ozaman dedi.
Internetten almak istemiyorum
Hala da secemedim banyo
Takimim eksik onuda aliyim diyorum.
Karar verebilsem inshallah