@Hava Karar veremediğin noktada bizlere de danışabilirsin ![]()
Hahhaha geçen gün bebek arabası bakmaya gittik ateş ölçer aldım mesela
yeni bir şeyler alırsam haberdar ederim![]()
Muhakkak haber et ![]()
Ben de büyük parçaları önce kendim görmek istiyorum, kullanışlı olup olmadığına karar verip eve gelip yine internetten sipariş veririm
banyo takımı için ben de araştırma aşamasındayım![]()
Biz bebek arabasında kanzın vgo sunu aldık daha gelmedi ama istanbulda ebebekte bakmıştık baya iyi gibiydi.
Banyo takımında eşim katlananlardan alma taraftarı ama ben bilemiyorum katlanmayanlarda da çok güzel desenli desenli şeyler var ama evde de çok yer kaplar bilemedim bende hiç
Bizde de ben katlanır taraftarıyım, eşim ayaklı olanlara bakıyor. Salonda masanın sehpanın üstünde yıkarım diyordum ama sonrasında o su dolu küveti banyoya götürme aşamasını hiç düşünmemiştim![]()
Ayaklaılardan ben korkuyorum ya yüksek Allah korusun ya kayarsa bişey olursa diye ondan onlara yanaşmıyorum hiç @duygugillerdenbiri
Ama katlanan içinde arkadaşlarımda bazıları kılın soğukta banyoda yıkamazsın odalardan birinde yıkarsın çocuğu banyoya götürürken katlanıp dökülebilir su ya da sürekli katlanıp açılacağı için acaba bir süre sonra oralarda çatlama yırtılma olur mu ki
Her regin oz guzeiyi var bence
Ben kova kullanıyorum katlanır, balkonu yıkamak için falan kullanıyordum öyle bir kat yerinde yırtılma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Ama mesela görev yerimdeki eve almıştım bir kova ona tepeden dokununca bile hemen o yana çöküyor![]()
O zaman demekki kaliteli aşınca sorın çıkmıyor
Tesekkurler canisi sorarim tabi
Katlanabilenler de kaza olabiliyormus ondan
Standli almayi dusunuyorum gecen gormustum
Bitane
Fiyat olarak da uygun
Hem altini degistir hem bakimini yap
Ben erkek bebegime pembe giydirmem.
Sevmiyorum oyel.cubki hep kız cocugu pembe giyindi.
Oylede gorduk yaşadık.
Bende pembe erkek taraftarı degilim asla,sevmiyorum erkek bebekde pembe alan da görmədim hic. @Nergiz13