Kızlar bir hafta gecikmem var bugün btcg 0 5 arası yani negatif çıktı ama hala regl olmadım bir kaç hafta daha adet olmazsam testi tekrarlayan 4 5 gün sonra olma ihtimali var mı bebeğin
0 5 arasi referans aralığı beta değeriniz degilki, yan tarafinda sayı yazacak kac yaziyor
Değer kısmı sizin beta sonucunuz, evet negatif, ilk çocuk isteminiz mi Rabbim bu sene içinde kucağınızi doldursun inşallah
Evet ilk olacak inşallah olursa
Icinizi ferah tutun uc dort aya tutunuyorlar inşallah en bekleme suresi bir sene zaten canınızı sıkmayın
1 sene oldu zaten canım hemen hemen artık gerçekten negatif görmekten sıkıldım
Ama nasip diyelim
Cok iyi anliyorum bende her ay test yapardim, bir kadin doguma muayene olun isterseniz folik asit başlatıyorlar
Oldum canım kullanıyorum folik asit
Hurma ye canım hergün tek sayılarda. Birde hamilelik isteğini kafandan sil relax ol. Allah nasip etsin sanada inşallah
Evet işte bu çok doğru ben 1.5 yıl kafamdan atamadım her ilişkide tadını zor çıkarıyordum aklımda inşallah bu sefer tutar diye geçiriyordum hep. 3 günlük tatile gittik artık orda kafam rahatladı sanırım hiçbişey düşünmedim ilk defa. Orda hamile kalmışım 1 ay sonra öğrendim. Ve bunu öğrenene kadar da devam etti takıntım. Gene beklemiyordum çünkü tam günümde adet sancım vardı kıvranıyordum aklımdan bile geçmedi gene olmadı diye. Adet günüm geçti ama sancım geçmedi bi ihtimal test almıştım. Kısacası kafanı rahatlatıp odaklanmamaya çalış canım
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda müjdeni almayı nasip etsin inşaAllah
İkinci gebeliğimde hastanede kan verdim ama çıkmadı. 3 gün sonra tekrar verdim, sonuç pozitifti. Geç döllenme olabilir demişti doktorum
Yaaa inşallah öyle biseydir 7 gün felan gecikmdeyim şuan hafif batma gibi ağrım var
İnşallah bende öyle görürüm rabbim bu sefer nasip etsin gerçekten artık kendimi hasta edecek rabbimin gücüne gitmesin
Adet gorecekmissin gibi ağrılar yaşadın mı peki öncesinde ne gibi belirtiler yaşadın
Ya benimde Kasık ağrım var bilmiyorum çok karmaşık bir duygu içerisindeyim gözlerim dolup dolup geliyor bu sefer gerçekten çok umutlanmistim regl gecikince ama Gine olmadı rabbim en doğru zamanda nasip etsin diyorum artık ama haftaya kadar regl olmaszam dediğm gibi tekrar test vereceğim
Canım inan ben böyle detaylı bakmamıştım. Hastanede direkt negatif demişlerdi. 3 gün sonra gittiğimde ise pozitif demişlerdi. Değerlerimi hiç bilmiyorum