Suanda negatif evet.muhtemelen olursunuz adet benim 8 gun 6 gun gecikmelerim oldugunda hep acabamindedik:(.insallah hayirlisyla nasip olur bizede
İnşallah canım benim
Benim 10 günlükken kanda çıkmadı 0.5 di değerim enfeksiyon için gitmiştim sonra şüphelenip test yaptım 2 hafta sonra evde çok silik çıktı o bile geç döllenmiş benim de stres yapma canım inşallah gönlünden geçen olur
Yaaa böyle şeyler söyleyince hala umut oluyor içimde inşallah benimde geç döllenme olmuştur
İnşallah canım benim olmazsa da canını sakın sıkma Rabbim zamanını bilir. Stres yapmamak bu konuda çok önemli. Gönülden dua edeceğim sana
Basit mevsimsel belki stres kaynaklı adet gecikmesi bence ama eğer istenilen bi gebelikse enkısa zamanda rabbim dileğine kavuştursun
eczanelerde erken gebelik testi var ondan al yap canim benim 2 gun gecikmisti bir aksamuzeri test yapayim dedim eczaneye gittim bana sordu erken gebelik testimi normalmi diye cok merak ettigim icin 2 sindende verin dedim normalde sabah yapiliyorya tahlil ilk idrarla normal olani aksam yapacaktim merakim gitsin diye erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapacaktim eve gittim tok karnina aksam normal gebelik testini yaptim negatif cikti sabah ilk idrarla erken gebelik testini yaptim pozitif cikti ki 2 gun gecikmem vardi erken gebelik testi alin derim canim
Evet benimde geç dölenme olmştu 10 gün sonra pozit oldm
Bakalım üç dört gün sonra tekrar yapacağım testi
Bnde kann testi yptm çıkmadı test yptm çıkmadı hastaneye gittim çıkmadı bi hafta aradan sonra meğersem 7+3 hftlk hamile olduğumu öğrendım doktor ultrason bktı test fln hic görülmedi o yüzdn belli olmuyo rabb’im sanada nasip etsin inşallah
Yaaa inşallah bekliyorm bir hafta sonra felan tekrar test vereceğim belki geç döllenme olmuş olabilir
Aynn bn hamile olduğum hâlde bna sen hamile deglsn diyn doktorlar vardı agladım çocuğum olmyck fln ama kurban olduğum Rabbim nasıp etti çok şükür o yüzden sizde belki benim durumumu yaşayablrsnz
Şüpheleniyomusun mesela belrtı fln varmı sık sık idrara çıkma yanma v.s…
Amin inşallah ama hafif hafif ağrı var kasıklarımda normal mi peki adet olacakmış hissi var sanki
Sık idrar var kasıkta ağrı var aşırı iştah var
Benim de öyleydi ilk gebelik bilmiyorum sonuçta ani kramp olunca adet olcm zannediyodm
Ama yani şuana kadar da adet olmam lazımdı 7 gün gecikmeyi ilk defa yaşadım evlendikten sonra
Yiaaa hadi hayrlısı inşallh güzel bnde de iştah kesilmişti
Her insanda aynı olmuyo demek ki bakalım nasip