Hayırlıdi olsun beklemekten başka çare yok ama arada kontrol et istersen bazen birileri iptal ediyor
Kendi doktoruma mi diyorsunuz
Evet kendi doktorunuz
Devlette doğum için para alınıyor mu
Evet öyle yapıcam artık İNŞALLAH en kısa zamanda bulurum
İnşallah
Hiç bilmiyorum hiç duymadım ben alınmıyor diye biliyorum
Bende alınmıyor diye biliyorum
Hımmm ben her ayda bir muayene ye gidiyorum 1000 TL tahliller hariç son zamlardan sonra doğum parası tahmini 25 felan olmuştur ben doğurana kadar ne kadar olur Allah bilir
Randevu bulunmadığı için galiba hastanede olmicak diye biliyorum çalışma saatlerini değiştirmiş galiba ne zaman randevu açılır bilmiyorum şuan 25 ine başka bı doktora aldım kendi doktorumdan sonra beğendiğim bı doktor oda eğer daha erken bulabilirsem alıcam bakalım hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı inşallah istediğin olur
30 bini geçer bence
Geçecek gibi bu gidişle
Cevrende net cinsiyet soyleyen bir doktor taniyan varsa onlara sora bilirsin. Onerilen doktora gide bilirsin bu şekilde. @anon11793039
Yarına randevu buldum hemde tek saate 1 randevu kalmış hemen aldım gidip bı şansımızı deneyelim gostermezse de olsun en azından sağlığı yerinde mi nasıl merak ediyorum görmüş olurum çok mutlu oldum cinsiyeti de belli olur mu acaba 15+0 oluyoruz yarın
Ayy hadi inşallah cok sevindim gercekten
Bende çok sevindim İNŞALLAH cinsiyetini de öğreniriz burda sizlerle güzel haberi paylaşırım şimdiden çok heyecanlandım
İnşallah ogrenirsin Ve paylaşırsın canım
İNŞALLAH canım
Hadi bakalım çok sevindim bulmana gösterir inşallah minniş