Hadi hayırlısı
MAŞALLAH minnoşa
bende senin gibu hiss etmiyordum cinsiyyeti eşim erkek olduğnu demişti öylede çıktı sen 6 7 ayına gel hareket etmeye zorlanınca hamileliği hiss edersin
En yakın tarihe alıcam bakalım İNŞALLAH kesin olarak gösterir annesinin kuzusu
Oyy hadi inşallah
Aynen bende öyle düşünüyorum hareketlenince daha farklı olur
Biz ilk başta çok çabaladık olmuyodu 5 ay felan olmadı sonradan tedaviye başladık öyle oldu çok mutlu olduk şimdi buradaki her annenin doğum hikayesini duyduykça ağlıyorum
Bende ilk hamileliğimde kalbi durdu sonra doktor dedi sende polikistik over var dediler çocuğun olmaz dediler umudumu kesmiştim diğer ay hasta olunca gel dedi hasta olmayı bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim mucize anneyim ben
Gerçekten mucize anneymişsin rabbim ol deyince olmayacak bi şey yok Allah nasiplendirmiş çok şükür
Aynen öyle Allah ol derse olur artık doktorlar kötü bişey dese bile Allah’a birakicam hemen umutsuzluğa kapilmicam
Aynen öyle arkadaşım bebeğin seni bulmuş bırakmaz Allah’ın izniyle
Off en erken 25 Ağustos var ya
İnşallah hiç kimsenin bebeği kimseyi bırakmaz çok zor gerçekten
Ben devlet Hastanesi’ne hiç gitmedim bilmiyorum o yüzden özelde böyle sıkıntı hiç yaşamadım
Ben doktoruma randevu bulamayınca 1 buçukta doktorun odasında gidiyorum söylüyorum randevu yok diye veriyor bana sizde yokmudur öyle bisey
Özel hastaneler çok pahalı ne yazikki gidemiyoruz
Ben de uzun süre kendimi hamile gibi hissedemedim. Bebek büyüdukçe hareketleri arttıkça hissediyorsun
Ben devlete çok güvenemiyorum özele gidiyorum ama gerçekten çok pahalı ama yapacak bi şey yok
Bende ilk defa yaşıyorum doktorum aşırı samimi güler yüzlü konuşkan ilgili biri o yüzden özele hiç gerek duymadım her ay düzenli giderdim bu sefer böyle oldu işte nasip değilmiş napalım
Hakkında hayırlısı buymuş belki gitsen göstermicek