Randevunun iptal edilmesi ☹️

Hadi hayırlısı

1 Beğeni

MAŞALLAH minnoşa :smiling_face::revolving_hearts:

1 Beğeni

bende senin gibu hiss etmiyordum cinsiyyeti eşim erkek olduğnu demişti öylede çıktı :rofl::rofl: sen 6 7 ayına gel hareket etmeye zorlanınca hamileliği hiss edersin​:rofl::rofl:

2 Beğeni

En yakın tarihe alıcam bakalım İNŞALLAH kesin olarak gösterir annesinin kuzusu :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Oyy hadi inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Aynen bende öyle düşünüyorum hareketlenince daha farklı olur :heart_eyes::smiling_face::heart:

2 Beğeni

Biz ilk başta çok çabaladık olmuyodu 5 ay felan olmadı sonradan tedaviye başladık öyle oldu çok mutlu olduk şimdi buradaki her annenin doğum hikayesini duyduykça ağlıyorum

2 Beğeni

Bende ilk hamileliğimde kalbi durdu sonra doktor dedi sende polikistik over var dediler çocuğun olmaz dediler umudumu kesmiştim diğer ay hasta olunca gel dedi hasta olmayı bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim mucize anneyim ben​:heart_eyes::heart_eyes:

4 Beğeni

Gerçekten mucize anneymişsin rabbim ol deyince olmayacak bi şey yok Allah nasiplendirmiş çok şükür

2 Beğeni

Aynen öyle Allah ol derse olur artık doktorlar kötü bişey dese bile Allah’a birakicam hemen umutsuzluğa kapilmicam

2 Beğeni

Aynen öyle arkadaşım bebeğin seni bulmuş bırakmaz Allah’ın izniyle

1 Beğeni

Off en erken 25 Ağustos var ya :persevere:

2 Beğeni

İnşallah hiç kimsenin bebeği kimseyi bırakmaz çok zor gerçekten

3 Beğeni

Ben devlet Hastanesi’ne hiç gitmedim bilmiyorum o yüzden özelde böyle sıkıntı hiç yaşamadım

1 Beğeni

Ben doktoruma randevu bulamayınca 1 buçukta doktorun odasında gidiyorum söylüyorum randevu yok diye veriyor bana sizde yokmudur öyle bisey

2 Beğeni

Özel hastaneler çok pahalı ne yazikki gidemiyoruz

2 Beğeni

Ben de uzun süre kendimi hamile gibi hissedemedim. Bebek büyüdukçe hareketleri arttıkça hissediyorsun

4 Beğeni

Ben devlete çok güvenemiyorum özele gidiyorum ama gerçekten çok pahalı ama yapacak bi şey yok

1 Beğeni

Bende ilk defa yaşıyorum doktorum aşırı samimi güler yüzlü konuşkan ilgili biri o yüzden özele hiç gerek duymadım her ay düzenli giderdim bu sefer böyle oldu işte nasip değilmiş napalım :confused:

2 Beğeni

Hakkında hayırlısı buymuş belki gitsen göstermicek