16 Ağustosa randevum vardı cinsiyetini öğrenicektim heyecanla bekliyorduk şu kadar kaldı diye seviniyorduk eşimle az önce mesaj geldi doktorumun çalışma saatlerindeki değişiklikten dolayı iptal edilmiş ve başka hiçbir güne randevusu yok başka bir doktora alsam olur mu ki devamlı gittiğim tek doktorum vardı başka hiç birine gitmedim daha önce
Benimde aynısı oldu başka doktora gidebilirsin bende öyle yaptım
Tercih ettigin ve sevdiğin başka doktor varsa o da olur
Başka bi doktora gitmek daha mantıklı karşına daha iyi bi doktor çıkabilir özele mi gidiyosun devlete mi
Hmm anladım o zaman bu seferlik başkasına alıyım çünkü diğer aya kadar olmicak galiba randevu öyle gözüküyor o zamana kadar bekleyemem
Devlet takipliyim
Kaç haftalıksınız
14+6 haftalığım
Ben 15+1 de öğrendim erkek olduğunu
Hımm anladım ne hissediyorsunuz
Tahmininiz varmı
ALLAH bağışlasın bende bekleyim de kesin olsun diye düşünmüştüm de
Bende 14. Haftamda gidicem cinsiyet söylenir mi bilmiyorum ama aşırı erkek hissediyorum
Evet bende çok sabirsizim ama 14. Haftada gittiğimde doktor erken demişti 15 de gittim gösterdi
Bende erkek hissediyordum doktor bu yıl genelde erkek oluyor dedi
Çok sevindim isim ne düşünüyorsunuz
Doruk efe düşünüyorum
İsminde çok güzel
Aslında his yok herkes şunu hissediyorum falan diyor ama ben niye hamile gibi değilim bilmiyorum sadece ultrason fotoğrafına baktığımda erkek mi acaba demiştim erkek gibi geldi bana eşim de başından beri kız diyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlar da çok merak ediyorum ama
Çok teşekkür ederim Ali asafla arasında kararsız kaldım ama bu son kararım