Kızlar 34 haftalık hamileyim rahim ağzı kısalığı var doktor yatış verdi ciğer geliştirici iğne vurdular sonrasında ne yapar yaşayan yada bilgisi olan varmı gerilim gelişimi de var bebekte kilo almıyor
Doktorun ne diyorsa olabildiğince uymaya çalış. Kilo almasını etkileyen bir durum mu var mesela bizim beslendiği damarda direnç vardı o yüzden beslenemiyordu . Kilo alması için beslenmeni sıklaştır bol su tüket ve dinlen mutlaka .
Kaç mm şuan haftanız güzel korkmayın
Kaç mm olduğunu bilmm cnm
Çok su tüketiyorum cnm cnm iki hafta önce bebek 2 grmdi bugün 1800 olmuş
Kaç haftalık doğum yaptin
Bende doğuştan var bu rahatsızlık hamile lik başindan önlem başlıuo haftanız güzel korkmayın hiç
35te fark edildi 37+1 doğdu
İnşaallah iyi olur ya rahim ağzı kısalığı duzeliyormu
İnşallah benimde vaktinde olur ya
Allah sağlıcakla kucağına aldırsın
Erken haftalarda fark edilirse dikiş atılıyor ilerş haftalarda ilaç la devam bende dikiş var şuan
Bende şuan takip bakalım nasıl oluyor
- Haftasnda rahim ağzı kısalığı 6 mm olup normal haftasında doğuran oldumu acaba neler uygulandı
Merhaba benim de rahim agzi kisaligim var 19+5 iken kontrole gittim 15 mm dusmustu acil serkulaj yapildi 12 gun hastanede yattim suan 21+4 ve evde yatiyorum surekli risk ister istemez devam ediyor ağrılarım oluyor
benim de rahim ağzı uzunluğum 33 haftalıkken 27 mm, 34 haftalıkken 20 mm ölçüldü. progestan ve dinlenme ile 35-36. haftayı doldurmaya çalışıyoruz
Leyla nasılsın? Hamileliğin nasıl geçiyor? Benim de kısalığım var 17 ölçüldü
Benimde 30 çıkmıştı özeldeki doktor normal dedi bir önceki gebeliğimde de daha 18. haftada 32 çıkmıştı..
Siz kaç haftalıksınız çünkü bu ilerleyen haftalarda doğumun gerçekleşmesi için zaten az az kısalıyormuş..
Çok geçmiş olsun acele etmeden vakitlice gelsin bebiş inşallah
Benimde 20+2 haftalikken rahim agzi 17mm ölçüldü ve acil serklaj oldum 4gun once 36+3le norml dogum yaptim
Çok hareket etme canım bende de oldu 23 e kadar kısaldı yatış düşündüler hatta sonra progestan fitil olarak kullanıyordum zaten ona devam ettim. Ayaklarımı sürekli yüksek tuttum. Tuvalet dışında çok kalkmadım ayağa çok şükür sonra ki kontrolde 33 olmuş dedi doktorum. O şekilde şimdi 39 haftayı tamamladım.