Puset örtüsü önerisi

Merhaba, Puset örtüsü satın almaya karar verdim. Nasıl bir model olmalı karar veremiyorum. Siz hangisini aldınız? Kalın, orta ve ince modelleri var

Araştırmalarım dogrultusunda ve birkac kisinin tavsiyesi üzerine ben bu ürünü begendim ama tabi ben aynısını dikmeyi düşünüyorum

1 Beğeni

Çok güzelmiş cicili bicili :smiling_face_with_three_hearts:
Güzel günlerde kullanın :innocent:

1 Beğeni

İçimde hep puset örtüsü alma hevesi vardı. Hatta annemle dün puset örtüsü dikmek için kumaş aldı. Kumaşın metresi 70 liraydı kumaş daha kaliteli gorseli daha güzel olsun derseniz metresi 100 lira Yukardaki ürün 4 set şeklinde 300 lira. 3 set şeklinde isterseniz 230 lira Annem bile bu fiyatın daha uygun olduğunu onayladı. Trendyol, hepsi burda, bebek mağazalarında ücret araştırmasından sonra yine en uyguna Amazonda buldum. İhtiyacınız varsa öneririm :innocent:

1 Beğeni

Puset örtüsünde müslin kumaş olmasına dikkat ediyorum ben. Bebeğin oksijeni rahat alabilmesi için müslin kumaşlar en yararlı kumaşları bence :blush:

1 Beğeni

Aaa o da var değil mi
Sadece müslin örtü olursa o da çok ince içinden hava geçer de üşürse dedim (sanki bebek çıplak)
Ben yukardaki modeli aldım sizce bebek onda nefes alır mı?

1 Beğeni

İnce keten kumaş gibi duruyor. Bence rahat eder bebek onda :blush: Ben de bu modele bakmıştım bu arada. Müslin kumaşta üşümezler canım merak etme, zaten üstlerini örterek dışarı çıkartacağız. Biraz hava ve gün ışığı alması için ben müslin kumaş tercih ediyorum :blush: Bir de müslin kumaşlar toz tutmuyor, bizzat deneyimledim. En azından bana göre toz tutmuyor diyeyim :blush:

1 Beğeni

O zaman iade etmeyeyim kullanayım değil mi?

1 Beğeni

Yok yok, kullanabilirsin elbette :blush:

1 Beğeni

Puset örtüsünü iade etttim. :sweat_smile::see_no_evil:
Burda övdüm övdüm. Kalitesini beğenmedim. Kumaşı naylon gibiydi
Pusetimizin meĝerse daha güzel minderi varmış.
Bebek kafasını çarparsa yanlardan koruyor
Çarşafı takınca pusetteki tentenenin kalkmasını önlüyor
Gösterişe gerek yok dedim :blush:

1 Beğeni

Ahahahah, iyi yapmışsın canım. Naylon kumaş nefes aldırmazdı çocuğun vücuduna :blush:

1 Beğeni

Amazon, aliexpres gibi mi acaba gümrük vergisi oluyor ya. Daha pahalıya denk geliyor öyleyse, daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan.

1 Beğeni

Aslında çok güzel yazmışsınız geri eklememi ister misiniz?, benim annem de puset örtüsü dikecekmiş kumaşını aldık
@Funda
Emek emek ilmek konusuna puset örtüsü kalıbı eklemiştim sizi oraya etiketlememi ister misiniz

Amazon, hepsi burda trendyol gibi hizmet sunuyor.
Bir çok ürün amazonda daha ucuz. Puset örtüsünu iade ederken satıcı 3 tane kargo firması sundu. Bu daha çok hoşuma gitti. Para iadem olmuş mu bakmaya unuttum bi bakayım

1 Beğeni

Valla teşekkür ederim sayende iadem olduğunu hatırladım. Amazonu bir kez daha sevdim.
Satıcı iademi yapmamış amazon müsteri temsilcisine bağlandım. Satıcının hatasını hemen telefi etti

1 Beğeni

Aa ne güzel ilgili bir firma. Ben aliexpres gibi yurtdışı kaynaklı bir alışveriş sitesi sanıyordum. En kısa zamanda bir alisveris yapayım ben de sağolun öğrenmiş oldum sayenizde :smiling_face:

1 Beğeni

Mucize annede şuan amazon etkinliği var siz de kendinizi takip ediyor musunuz 1 haziranda bitecek

Ay orda arkadaki dağınıklık için sildim​:rofl: ben bi kaç tane kundak için müslin örtü almıştım. Onlardan boyutu büyük olanı annem puset örtüsü dikti bence yeterli

Tabiki etiketleyin bakarım. :cherry_blossom:

3 Beğeni

Bir konuşmada okumuştum Amazon etkinliği ama Amazon hiç kullanmadigim için dikkatimi çekmedi. Çok az kalmış zaman, şimdi baktım 5. Sıradaymisim zaten :sweat_smile: kazanana hayırlı olsuun :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ay herkes bir şeyler dikiyor ne beceriklisiniz. :smiling_face: Sökük bile dikemiyorum :joy:

3 Beğeni