Puset örtüsü önerisi

Kız bende bilmem annem sağolsun :smile:

Ben yarışmaya dahil değilim. Daha önce iki kez kazandım hevesimi aldım. Azerbaycan’da amazon çeki hata vermiş. Bir de böyle bakın isterseniz

@Cansu ben bu takımın aynısını aldım ama bana niraz sertmiş gibi geldi sanki kullanıyor musun sen şuan sence nasıl?

1 Beğeni

Bana çok naylonsu geldiği için iade ettim. Minderi de kalındı. Annem puset örtüsü ve minderi dikti. Satın almayı düşünürseniz ince müslin örtüler çok ideal. Annem muslin üstüne ince astar dikmiş ama bence o bile kalın.

Yapılan inceleme sonucunda puset örtüsünün sıcak havada puset icini daha sıcak yapıyor.

Şu aralar hava sıcak olduğu için kullanmıyoruz. Gün içerisinde pusetimizin fotoğrafını çekip atayım size

1 Beğeni

@Cansu teşekkür ederim bikgilendirme için resimleri bekliyorum :hugs::hugs::pray:

Annem, Günay için dikti. Minderinin ince olması cok güzel. Kimi minderler cok kalın sanki bebek düşecek gibi dururyor.

Bizim hesaba katmadığımız durum olmuş. Puseti bebek arabasına koyunca kilitlenmesi için örtünün takılı olduğu sapı arkaya atmamız gerekiyor. Arkaya gönderince de örtü geriye düşüyor.

Biz genelde müslin örtü örtüyoruz

4 Beğeni

@Cansu Çok güzel olmuş arkadaşım, emeğine sağlık annenin :heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@Cansu çok güzel görünüyor annenizin ellerine sağlık sizde güzel günlerde kullanın​:hugs::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Deseni özellikle çok güzel ben de kumaş bakıyorum ama hep aynı desenler var bu çok farklı ve tatlı olmuş güle güle kullanılsın :cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiley:

2 Beğeni

Arkadaşlar siz puset örtüsü aldınız mı? Puset örtüsü hakkında ne düşünüyorsunuz

1 Beğeni

@Cansu çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık. Ben aldım bitane set içinde puset örtüsü minderi pikesi ve emzirme önlüğü var. Hatta sen daha önce paylaşmıştın ondan aldım ben. Biraz sert gibi geldi bana başta ama herkes yıkanınca düzelir o dediği için geri vermedim. Bence güneşten ziyade bazı insanlar çok kötü gözle bakabiliyor ya da iyi gözle baksa bile bazı insanların nazarı değebiliyor bence o açıdan puset örtüsü olması iyi en azından bi yere giderken filanda çocuğu her türlü gözden uzak tutmuş olursun.

2 Beğeni

Merhaba arkadaslar ben adanadan yaziyorum. Kendi instegram sayfam var beybinest dikip satiyorum.Hamile oldugum icin evde dikiyorum şuan.ihtiyaci olan olursa ilgilenirim bizzat.