Merhaba @Mihrimah520 hoşgeldiniz
Evet ben progestan kullandım.
Progestan kullanır kullanmaz kanama hemen bitmiyor.
Kanamanın yavaş yavaş azalarak bitmesi beklenir.
Kanın rengi de önemli
Açık parlak kırmı ise risk çok büyük
Koyu kırmızı
Kahverengi az risk
Benim Kahverengiydi, 3 günde lekeleme bitti
İnşallah tez zamanda riskiniz biter
Sizin hangi renk kanamanız giderek azalıyor mu?
Size, düşük riski olan annelerimizi etketliyeceğim böylece hem onların da fikrini alırız hem hala riskleri devam eden varsa birbirinizi yakından tanımak isteyebilirsiniz.
Ben de düşük riski yaşadım hatta düşük de yaptım neler yaşadığınızı biliyorum
Hatirladıklarım sizlersiniz Sizin bu konuda hangi önerileriniz olur? Sizin kanamanız kaç gün sürdu kanamanız nasıldı
Arkadaşımıza her beraber yardımcı olalım
Hepimiz bu duygunun ne kadar zor olduğunu biliyoruz destek olalım mı
10 gün oldu başlayalı progestana, hafif pembe leke geliyor. Seneler önce progestan kullanan bi tanıdığımda da aynı şeyler olmuş, doktoru progestan kasları gerdiği için lekelenme olabilir normal demiş ama hiç böyle bi şey okumadım sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim paylaşımınız için
Uzamanlar tek bir sebep söyleyemiyor. Bir sürü sebebi olabilirmiş
Annenin pıhtılaşmaya yatkın olması,
Genetik faktörler,
Kromozomal bozukluklar,
Bağışıklık sitemi hastalıkları,
Enfeksiyonlar, rahim ağzı yetersizliği, rahim yapısal bozuklukları, hormonal bozukluklar ve çevresel faktörler vs
Merhaba evet bende progestron kulkaniyorum ama bende hic bir kahverengide kanamada olmamıştı yani ben qaliba doktora vaktinde gitmişim doktorum bana dyufaston ilacı yazdı esas buymuş ve başka şeyler bana dediki kanama olursa korma ama bu ilaçları iç şükürler olsun sadece beyaz şeffaf akinti var oda bilmiyorum yillardir var bende gunluk ped kullaniyorum
Bol bol dinlenin, 14 gün sonra kanaması biteni de gördüm
Benim 3 gün sonra lekem bitti ama rahim etrafında kanama vardı.
8. Haftada başladı 16. Haftada risk tamamen bitti.
Doktor hep, ya vücut emecek ya da dışarı atacak. Vücudun emmesini tercih ediyoruz demişti.
Merhaba canim nasilsin doktora gitdimi?Bende 1 gun kanma oldu kesdi kara leke geldi bende hematoma cikdi ben hem iyne hem şam kulandim bide yatak rejimi 2 hafda kecdi doktora gitdim her sey yolunda ve bitmisdi artiq
günlük ped kullanmamayı öneriyorumdediğin gibi kaşıntı gibi alerjik tarafları var beni rahatsız ediyor günlük pedler onun yerine iç çamaşırını değişmen daha doğru olur