Progestan kullananlar 💊

Merhaba @Mihrimah520 hoşgeldiniz Evet ben progestan kullandım. Progestan kullanır kullanmaz kanama hemen bitmiyor. Kanamanın yavaş yavaş azalarak bitmesi beklenir. Kanın rengi de önemli Açık parlak kırmı ise risk çok büyük Koyu kırmızı Kahverengi az risk

Benim Kahverengiydi, 3 günde lekeleme bitti İnşallah tez zamanda riskiniz biter Sizin hangi renk kanamanız giderek azalıyor mu?

Size, düşük riski olan annelerimizi etketliyeceğim böylece hem onların da fikrini alırız hem hala riskleri devam eden varsa birbirinizi yakından tanımak isteyebilirsiniz. Ben de düşük riski yaşadım hatta düşük de yaptım neler yaşadığınızı biliyorum

@Hava @Fidan1 @Merveeee @Tamella @Zehraks @elifdrcnyrk @Vildan @kübrasldz @Nurtrk @Huri_nurdan

Hatirladıklarım sizlersiniz Sizin bu konuda hangi önerileriniz olur? Sizin kanamanız kaç gün sürdu kanamanız nasıldı Arkadaşımıza her beraber yardımcı olalım Hepimiz bu duygunun ne kadar zor olduğunu biliyoruz destek olalım mı :blush:

2 Beğeni

arkadaşım peki bu durum neden oluyor ? kanama fln düşük riski neyle ilgili?

10 gün oldu başlayalı progestana, hafif pembe leke geliyor. Seneler önce progestan kullanan bi tanıdığımda da aynı şeyler olmuş, doktoru progestan kasları gerdiği için lekelenme olabilir normal demiş ama hiç böyle bi şey okumadım sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim paylaşımınız için

1 Beğeni

Uzamanlar tek bir sebep söyleyemiyor. Bir sürü sebebi olabilirmiş

Annenin pıhtılaşmaya yatkın olması, Genetik faktörler, Kromozomal bozukluklar, Bağışıklık sitemi hastalıkları, Enfeksiyonlar, rahim ağzı yetersizliği, rahim yapısal bozuklukları, hormonal bozukluklar ve çevresel faktörler vs

2 Beğeni

anladım teşekkürler​:cherry_blossom:

Merhaba evet bende progestron kulkaniyorum ama bende hic bir kahverengide kanamada olmamıştı yani ben qaliba doktora vaktinde gitmişim doktorum bana dyufaston ilacı yazdı esas buymuş ve başka şeyler bana dediki kanama olursa korma ama bu ilaçları iç şükürler olsun sadece beyaz şeffaf akinti var oda bilmiyorum yillardir var bende gunluk ped kullaniyorum

1 Beğeni

hamilelikle ilgili beyaz kokusuz akıntı bende de oluyor

Bol bol dinlenin, 14 gün sonra kanaması biteni de gördüm Benim 3 gün sonra lekem bitti ama rahim etrafında kanama vardı. 8. Haftada başladı 16. Haftada risk tamamen bitti. Doktor hep, ya vücut emecek ya da dışarı atacak. Vücudun emmesini tercih ediyoruz demişti.

2 Beğeni

Beyaz kokusuz akıntı normal

1 Beğeni

galiba hamileliğin son haftalarına yakın kokulu oluyor diye duymuştum

Ama adet agrisi gibi agrilarim cok azda olsa oluyorrr

bende de var ara sıra kasılıyor rahmimiz büyüdükce

Merhaba canim nasilsin doktora gitdimi?Bende 1 gun kanma oldu kesdi kara leke geldi bende hematoma cikdi ben hem iyne hem şam kulandim bide yatak rejimi 2 hafda kecdi doktora gitdim her sey yolunda ve bitmisdi artiq

1 Beğeni

Evet bende zaten yillardir vardi şimdide varr koku yokk yani koku olsa illaki hiss ederdim ama hiç almadim koku

1 Beğeni

Sen hangi şam kullandin mum yani vaginaya kullaniyormuydun?

hamilelikten sonra şam(fitil) kullanırsan gider bence , hem papatya vannası öyle şeylere faydalı

İkisinede kulandim heç rekdal hem vajinal .rekdali doktor kesdi vajinal qoyuram

Progestan namazda vajinadan uyguluyorum sabah uyanınca biraz ilaç geliyor ondan mı bahsediyorsunuz ?

Evet hamilelik bitsin doktorumda tedavi gorucem yillardir var bende cogu insanda var ama gunluk ped de kasinti veriyor

1 Beğeni

günlük ped kullanmamayı öneriyorum​:pray:dediğin gibi kaşıntı gibi alerjik tarafları var beni rahatsız ediyor günlük pedler onun yerine iç çamaşırını değişmen daha doğru olur