Prilam kullanımı

@Sulee aramıza hoş geldiniz :smiling_face_with_three_hearts: bu şikayetler devam ettiği sürece kullanılabilir bir sorun olmaz ama tabi ki en doğrusu doktorunuza danışmak, sevgiler :hugs:

1 Beğeni

Ben 12 haftama girdim hala midem cok fena kullaninca azaldi ama bu kontrole gittigimde doktor içme artık onermiyorum dedi sende doktoruna danis

Bende kullanıyorum randevuma 10 gün kala ilacım bitti ama almadım Doktora gittiğim de bu son kutun olsun dedi Bir kutu daha yazdı mide bulantına göre yazıyor ya da yazmıyor

Ben 16 haftalık olana kadar kullandım ondan sonra mide bulantım kalmadı

Kaçıncı gebeliğiniz hayırlı olsun

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben tahin pekmezin mideyi çok rahatlatmasını keşfettim​:grin: sabah namazına kalkınca üç yemek kaşığı yiyip yatıyorum pamuk gibi oluyor valla midem. Ama tahini çok pekmezi az olmalı şeker açısından​:nail_care:

Ben 6. haftada başladım, hemen hemen 15. haftaya kadar kullandım, çok bulantım oldu ilk zamanlar, doktor kontrolü altında devam ettim hep, sonra bulantılar azalınca bıraktım

Ben kullandım canım gece yatmadan 2 tane birden iciyodum sadece yatmadan yatmaya 3 kutu kullandım bu şekilde

1. Haftaya kadar kullandim hala bazen ictigim oluyor
1 Beğeni

Yan etkisi yok merak etme mide bulantım olunca iç çekinme. Ben de kullanıyorum rahatlatıyor bayağı bi. Sabahları aç karnına içiyorum tüm gün rahat oluyorum

Kurtarıcıymış resmen. Bir gün almadım ve felaketti :frowning:

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. 1 hafta Serumla beslenmek zorunda kaldım sonra başladım mecbur ilaca. Demek ki kişiden kişiye değişiyor :frowning:

Merhabalar, ben de 8 haftalık hamileyim son 1 haftadır bulantı ve kusma ciddi şekilde arttı. Prilam dr verdi doktor 2 kere kullandım ve ikisinde de kolumu bile kaldıramayacak şekilde yatıyorum sürekli. Kalp çarpıntısı da yapıyor nefesim daralıyor sanki. Böyle bir yan etkiyle karşılaşan oldu mu acaba? Bulantıyı tamamen kesmiyor kusmamı önlese de böyle tüm gün uyuşukluk halsizlik yapıyor. Mecburen başka ilaç denedim Dramamine kullanıyorum o daha iyi geldi. O ilacı kullanan var mı aranızda?

1 Beğeni

Bende kullanıyorum ama bitmedi benmki

Evet doktora mesaj attım hatta bu yan etkiler oldu diye, doktor da ilacı bırakmamı söyledi. Başka kimseye böyle bir etkisi olmadı mı diye merak ettim ben de

Artık mide bulantıları kusmalar günde 6-7 kereye çıktı çok afedersiniz özür dileyerek söylüyorum ağzımdan burnumdan geliyo hersey gece 2 tane Prilam almamı söyledi doktor kullanıp faydasını gören oldu mu serum bile fayda etmiyor dayanamıyorum artık

Ben 9 ay boyınca hep kullandım akşamları 2 tane sabah öğlende 2 tane olmak üzere günde 4 tane içiyordum ciddi anlamda faydasını gördüm aksatrığım anda hemen bulamtılarım başlıyordu.

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pleading_face:

Bilirim o kusmaları, insanı hayattan bezdiriyor. Gebeliğin en zor yanı bence :pleading_face:

1 Beğeni

Bende ilk dört ay felan kullandım etkisini baya baya gördüm kusturtmuyo ama tiksinmeler devam ediyor bilginiz olsun

2 Beğeni