Haftanın ıkı gunu kusuyorum mutlaka sabahları zaten mıde agrısıyla uyanıyorum bıtsede gitsek![]()
Kızlarr gece yatarken prilam dr içiyodum mide bulantısı için ama unutmuşum sabah aç karna alsam bişey olur mu böyle kullanan var mı içmezsem çok kötü oluyorum
Ben sabah ve akşam aç karna olacak şekilde kullandım doktor tavsiyesi üzerine, bir yan etki de görmedim
Prilam günde 4 kereye kadar izin varmış. Ben gece 2 adet sabah da 1 adet olarak kullandım uzun süre.
Prilam dr bulantı hapını kullanan varmı kızlar
Ben kullandım şuan da çok nadir kullanıyorum
Banada verdi ama kullanmadım halen sanırım geçici benim usuttugum için cikardim
Ya ben 9. Haftadayım kusma yok bulantılarım oluyor arada ve beni oldukça zorluyor bazı kullananlar internette ilacın daha çok bulantı yaptığını yazmış kullanmaya korkuyorum siz nasıldınız
6-16 hafta arası kullandım. Günde dört kereye kadar kullanılabiliyor ben sabah uyanır uyanmaz ve aksam yemeginden hemen once alıyordum. İçmediğim gunler kusuyordum ve yemek yiyemiyordum. İlacın herhangi bir yan etkisi yok b gurubu guvenli bir ilac. Yemek yiyememe ve kusma varsa bence kullanın. Gercekten cok faydalı.
Korkmana gerek yok canım. Bende aylarca kullandım o ilaçsız yapamazdım gece yatmadan iki tane almamı dedi doktor o şekilde kullandım çokta iyi geldi
Önce sabah akşam kullandım sonrasın da gece uyumadan önce 2 tane içiyordum o daha etkili olmuştu. Eczacı ilacı aldığın zaman 30-60 dk kadar uzan dedi. Sende bu şekilde deneyebilirsin hangisi sana uyarsa
Ben kullandım çok memnun oldum
Benim sık sık bulantı ve kusmam vardı yatmadan önce bir tane alıp yatıyordum ben memnun kaldım kusmanız yoksa bence sık sık bişeyler atıştırın aç kalmayın kısa zamanda bulantınız geçecektir
Hepinize teşekkür ederim kızlar ![]()
Bende kullandım ilk 4 ay sonra geçti bulantilarim gerek kalmadı![]()
Şuan bende kullanıyorum yatmadan önce iki tane içiyorum çok az hafifletiyor bende kusma yok bulantı vardı dün akşam içmedim gece boyu uyutmadi bulantı gece kalkıp içtim sabah çok kötü oldum kustum şuanda aynı bulantı var Allah yardımcımız olsun çok zor bu konu
4 ay boyunca kullandım onunla ayakta kaldım diyebilirim
- Haftadayım hala kullanıyorum kullanmadığım zaman çok kötü oluyorum
Ben de kullandim fakat etkili değildi. Doktorum değiştirdi daha iyiyim şu an. Böyle bi durumunuz varsa doktorunuza belirtmenizde fayda var
10+5.haftadayım doktorun verdiği prilamı bitirdim sizce tekrar almalı mıyım fazlaca rahatlatan bir ilaç dün gece almayı unutmusum sabah yine ögürmelerim basladı. Kullanan varsa En fazla ne kadar kullanmıştınız?