Yaklaşık bir ay kullandim bende hiç etki etmedi kusmalarim çok fazla devam etti etkisini görmedim anlayacağınız
Ben hâla kullanıyorum çok etki etti. Gece uyumadan 2 tane içiyorum sabah bulantı ve kusmalarından kurtuldum. Gün içinde kullanmıyorum uyku yapıyor bana
Hemen hemen 1 ay olacak kullanıyorum faydasını gördüm geceleri aç karnına yatmadan önce içiyorum sabaha çok güzel uyanıyorum şuan 13. Haftadayım hala devaö bulantılar bakalım içmediğim zamanlar iyi olursam bırakmayı düşünüyorum
Ben gördüm her bulantım olduğu nda kullanıhorum
2 ay kullandım mis gibi bir ilaç. İştahım sayesinde açılmıştı
15 haftalık hamileyim ben çok faydasını gördüm hala da kullaniyorum
Bu aralar aşırı mide bulantısı yaşıyorum varmı prilam Dr bana Dr verdi daha icmedin korkuyorum bı yan etki falan yapcak diye
Valah canım ben kulandim hiç bir sıkıntı olmadi
Hic bi yan etkisi yok zararida yok ben 31 oldum en basindan beri hala kullaniyorum cok siddetli bulantilarim oluyor
- Haftaya kadar kullandım suan 35. Haftadayim iyi gelmisti bana rahatlatiyordu en azindan
- Haftada bel ve kasık ağrısı normal mi adet sancısı gibi
Hiç bir yan etkisi yok ben de kullandım. Doktor nasıl kullanmanı söylediyse öyle kullan. Ben çok kusmam olunca günde iki tane alıyordum ama onun dışında çok büyük bir mide bulantım olmadığı sürece de kullanmıyordum. Rahatlıkla kullanabilirsin bacım
Normal canım bunlar hepsi yaşanacak durumlar
Şiddeti yüksek olmadı sürece
Korkma canım ben aylarca kullandım günde üçe kadar içebiliyorsun güvenilir bir ilaç
Bnde kullandım ama bende 6 ,7 saat etkisi oluyordu snra yine midem bulaniodu fazla fayda etmemisti bana bend suan 29.haftadayım yine ara ara midem bulaniyor.
Dogurana kadar kusucaz bız galıba bu nedır ya gunlerde gecmıyo bende bulanıyorum 31 olcaz![]()
Ben artik kusmuyorum ama icmeyince yemek yiyemiyorum zehir oluyor ogun bana.gunde 4 taneden 1 e dusebildim şükür
doguma kadar yolu var ![]()
Ben 35 haftayım hala kusuyorum ve 8 haftadan beri kullandım başlarda bişey olur diye ben de korkup direndim ama 10 kereden dazla kusup aç gezince içtim günde 3 kere her şey yolunda korkma o ilaç olmadan daha beterim
Doguma gidinceye kadar kullanmistim prilami onceleri ikiser tane sonra bire dusurmustum o olmasa zor bi hamilelik gecirirdim