Prilam kullanımı

Ben de 2 kutu kullandim calistigim icin sabah bulantilari cok zorluyordu. Doktorum A sinifi bir ilactir guvenle kullanabilirsin demisti

2 Beğeni

@Glsh887 teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı biraz oturup ağlıyorum bazen

2 Beğeni

@NURAN hem de nasıl isyan etmek istemiyorum ama çok zor

1 Beğeni

@Didem.Nursema insaşlah ben de görürüm kusmaktan çok yoruldum tiksinmeye razıyım o derece

3 Beğeni

Yok yok çok güzel bi ilaç bende 4 kere kullanıyodum günde cidden kusmayı kesiyor bende ağlayacak konumlara geliyodum ama çok şükür bu ilaç kesti

1 Beğeni

@betul inanılmaz zorluyo beni de serum falan fayda etmiyo

1 Beğeni

@Didem.Nursema ben ilaç kullanamıyorum sanıyordum korkudan bisey olacak bebeğime diye ama zaten hamileler içinmiş :joy::joy:inşallah ben dr kurtulurum çok teşekkür ederim çok sağolun valla rahatlattı geçecek düşüncesi bile

1 Beğeni

Sabredin, geçecek inşallah :pray::heart:

1 Beğeni

Bn de hiç kusma olmadı sadece nadir şekilde midem bulaniyordu genelde kız bebeklerde mide bulantısı kusma çok olur deniyo bu doğru mu

1 Beğeni

Ben 14. Haftaya kadar kullandım çok faydasını gördüm. Gece yatmadan 2 tsne sabah 1 tane içtim. Hala bazen bulantı olunca ara ara içiyorum.

1 Beğeni

:joy::joy: hamileler için benimde içim ondan rahattı

2 Beğeni

@NURAN inşallah çok teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

@Elif53 ben 10+4üm ama tükendim ilk defa bu gece 2 tane aldım

1 Beğeni

@Asya1 valla herkes bisey söylüyor sağlıklı olsun yeter ki tabi ben de sağlıklı olayım kusmayım artık falan :joy:

1 Beğeni

Orası tabiki öyle benm bebeğim erkek ya hani dedim belki bu yüzden bunları yaşamadım diğer hamileliğim için ön bilgiler topluyorum :joy::smiling_face:

2 Beğeni

Bana doktor ilk yazdığında gece uyumadan 2 tane içeceksin demisti bebeğe zarar verir mi düşüncesiyle 1 tane atiyordum, 1 tane asla işe yaramıyordu sonra iki tane atmaya başladım mecbur şuan iyiyim

1 Beğeni

Benimde aynı şekilde mide bulantısı kusma aşırı oluyor hiçbir şey yiyemez hale geldim prilam kullandım gece yatmadan 2 tane alıyordum ama etkisini görmedim. 2 günde bir hastanede serum yaptırıyorum o biraz rahatlatıyor.

1 Beğeni

Prilam oldukça rahatlatıyor… çoğu gebeliklerde 15. hafta gibi rahatlamaya başlıyorsunuz. Biraz daha sıkın dişinizi. Birde ben taze kaşar peynirin üzerine çok az tuz döküp yedigimde rahatlardim. Belki işinize yarar.

Zararsiz bende hep kullandim

Ben 9.haftama giriyorum benimde çok mide bulantım oluyor ama allaha şükür hiç istifra etmedim. Etmediğim sürece de ilaç kullanmayı düşünmüyorum. Yağlı vebağır yemeklerden aşırı baharattan kaçıyorum. Sabahları avakado yemeye çalışıyorum ki bu da gün boyu midemi rahatlatıyor. Size de tavsiye ederim :cherry_blossom: