Merhaba annişler
Bilenleriniz vardır bilmeyenler için ise yaklaşık 1 aydır yalancı sancı çekiyordum
Ve hiç açılma olmuyordu bu nedenle sezaryen doğuma karar verildi.
Sabah uyanıp heyecanla hastaneye gittik tabi önlüğü giydim nst bağladılar. o esnada eşim doğum raporu ile ilgili hastanedeki herkesle kavga etti.
Öncesinden ise kaynanam gelip durmadan laf sokuyor. yok karnın küçük .yok bebek nerede .yok bu bebek zayıflıktan ölecek .iyi beslenmeniş bilmem ne falan yapmaya başladı. Kendimi zor tuttum başta. tam fotoğrafçı geldi video çekmek için doğum öncesi hadi gülün dediği an ben hüngür hüngür ağlamaya başladım.
Ha bu arada bize verilen oda küçücüktü. gittim bende dedim ya ben burda çalışanım nasıl böyle yaparsınız vs bilmem . dediler ki şimdilik doğum öncesi küçük odada kal doğumdan çıktığın zaman büyük oda boşaltılacak. Tamam dedim neyse oda mesesli gerçekten halledildi.
Ekip arkadaşlarım sağolsunlar her anımda yanımdalardı. Oda süsleme. Oda bulma hatta bir tanesi ameliyata bile yanımda girdi sonuna kadar elimi tutmuş. Tabi ben tam anestezi alınca hiçbir şey hatırlamıyorum.
Neyse ameliyata alındım ve herşey çok güzel geçti. hocam çok iyiydi hep zaten. sadece ameliyattan çıktıktan sonra sanki ölecekmiş gibi ağrıdan kıvrandım .gözümü açtığım an prensesimi kucağıma verdiler miss gibi kokuyordu.
Yaşanan bazı olumsuzluklara rağmen çok güzel geçti.
Ameliyat pisikolojisi insan etkileniyor ister istemez
Ha bu arada kayınvalidem gelmiş eşime sen git ben kalırım falan diyor nasıl sinir oldum. Neyse kabul etmedik tabi ki.
Daha yeni ameliyattan çıkmışım durmadan laf sokuyor.
Yok çok aç yok sütün yetmiyor. yok çocuğun üstü açık kalın giydir. Eldiven giydir. Şapka giydir falan filan. Böyle çocuk bakılmaz hasta olur. Allahım çıldırmama ramak kaldı yemin ediyorum sabahtan yine geldi herşeye karışıyor.
Benim doğum hikayem böyle herşeye rağmen prensesim kucağımda. ilk nefes zorluğu vardı ama ten tene temasla hallettik çok şükür .
Ha bu arada ten tene temas için çıplak olmak lazım bebeğin. kalkmış tutturdu illa üstünü giydirin emzirin diye. doktor bile cinnet geçirdi sonunda. şu an eşimin hatrına susuyorum ama bakalım nereye kadar.
Öncelikle gözün aydın Allah anali babalı büyütsün inşallah canım benim sen o guzel canini sıkma gereksiz insanlar icin onlar hep konuşur çok bilmişler gibi ama boş sen bebeğine odaklan baktın hic susmuyor ver cevabını eşimizin hatri vs diye hep sustuk tepemize ciktilar az da eşlerimiz bizim hatrimiza analarını alip cekip kenara susmalarini söylese olmaz mi aman neyse sen prensesine odaklan duyma soylebsin dursun hehe de geç sen bildiğini yap
Okurken Ben Cinnet geçirdim sen iyi dayanmışsın Helal olsun bebeğin için sakin kal yine de herkesi dinle ama kendi bildiğini yap he he de geç boş ver Sen de bebeğin iyi olun Gerisinin önemi yok
Öncelik’le tebrik ediyorum Allah analı babalı bütümeyi nasip etsin arkadaşım
Kayınvalidene sinir oldum ya,bırak ne derse desin cevap verme kendi kendine konuşur durur.
Susmak en iyi cevaptır.
Sen prensesinle ilgilen.
Hem ilk günden süt yetmezmiş ne demekki.
Daha onun midesi minicik biraz emiyor doyuyor uyuyor zaten,boş boş konuşmanın ne manası var Allah aşkına en nefret etdiğim cümle “sütün varmı yetiyormu hiç?”
Gözünüz aydın olsun öncelikle, sağlıcakla büyüsün inşaallah .
Kaynanayla kojusmaniza mesafe koyun, ya hiç cevap vermeyin ya da eşinize söyleyin karışmasın.ilerde çok sorun olabilir.Bemce en güzeli yok saymak muhattap almamak.konusup dursun, siz keyfinize bakın.
Lohusalığın hayırlı olsun Zeynep Avren sağlıklı güzel ömrü olsun ne güzel arkadaşlar edinmişsin sevenin çokmuş kaynanan için de allah sabır ve dayanma gücü versin senin ailende saygı görülen bir büyük kaynananla tatlı tatlı konuşsun belki faydası olur. Biz böyle yapınca faydası oldu. Kaynananı yolda görürsem senin için yüzüne tükürücem. Böyle boş ve çok konuşanların ağzını elimle büzesim geliyor. Umarım bu huzursuz davranışları uzun sürmez kendine güven sen harika bir anne olcaksın Zeynep Avren sana sahip olduğu için çok şanslı senin kollarında güvende olcak ben senin harika bir bakım vereceğine inanıyorum kendini yalnız hissetme ne olursa olsun biz senin yanındayız 🩷
Oncelikle bebegin hayirli olsun canim annesi gibi prenses eslerimize cok is dusuyo burda dogum heyecani ile haber ediyolar dayanamayip geliyolar.
Onun icin ya yanlis tarih ya hic haber etmemek
En iyisi.
Cunki dogum odasi en mahrem oda istedigim
Gibi dolasabilmem lazim.
Zaten hemsireler 3 saatte geliyolar ne kadar
Emzirdigin bebegin isisi eger eksik gorurlerse
Her emzirdiginle 20 ml veriyolar.
Kulak asma bosver sen bebegine konsantre ol
Sadece.
Azini hayira ac de surda cok guzel bi olay gerceklesti de bugun bari rahat birak
Sevincimi yasayayim de.
Gözün aydın olsun Canim çok şükür sağ salım Kovusdun bebeyine Karin Küçük olması bende de kucuk banada oyle diyolar ki Aa doğumuna az kalmış nasil oluyor yakın akrabamin dun bebeyi doğdu bana fotosunu atmış ki Bak Nasil İri bebek sen doğduğun ne olucak flaan boyle laf sokmalara bayliyorlar malesef Bende stres yapiyorum Endişe ediyorum Bebeyim Çok zayıf olur diye Dun eşimin Halası söyledi ay karının baya balaca Ordan kaç kilo bebek çıkır acaba Bakalım.Hepimizin haqqında Hayirlisi olsun
Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah bence kaynananizi bosverin bebiş sağlıkla gelmiş sorunsuz çok şükür sizde iyisiniz inşallah gerisi önemli değil
Hepinize çoooook teşekkür ederim annişler hepiniz bal gibisiniz .allah herkese sağlıklı hayat ve bebişlerinizle birlikte mutluluk versin . Anladım ki bütün kaynanalar böyleymiş.
Aslında şöyle ki ben onunla zaten 5 seneden fazladır zaten konuşmuyorum .halada konuşmuyorum .yani demem o ki gelmesinin sebebi sadece bebek doğdu diye eşim annemde gelsin sonuçta torunu içinde kalmasın dediği için kabul ettim yoksa ölsede konuşmam onlarla
Mememi çekiştirmesi de ben anestezi sersemliğinden cevap veremedim.
Dün bir güzel kavga ettim eşim ile bugün biz çıkınca bizim eve gelip yemek falan yapmak istiyorumuş bende ölse bile evime giremez dedim kabul etmedim.
Torununu arada bir gönderirim 2 dakika görsün yeter onlara çok bile şükür etsin buna izin veriyorum
Sonuç olarak biz bugün prensesin vücudunda kırmızı benekler böyle nasil anlatayım sivilce gibi kırmızı kırmızı oldu.
Son olarak hoca çıkmadan ekstradan tahliller istedi çok şükür temiz çıktı
Kilo kaybı sınırdaymış mama vermemi teklif ettiler kabul etmedim biraz daha denemek istiyorum dedim çünkü çok kilo kaybetmemiş dedi boşuna hemen mama istemiyorum.
Şükür şimdi evimze geldik her şey yolunda . Arada ağrılarım oluyor sadece
Allah analı babalı büyütsün canımm zor anlar yaşamışsın ama herşeye rağmen kendini tutup bebeğine odaklanmışsın. Prenses bence çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için @Gulsen95