Gözünüz aydin olsun.Rabbim anali babali buyutsun insallah .Kayananiza sinir olmamak elde degil yardimci olmaya çalisacagina boyle hassas bir surecte sizi strese sokuyor.Esinizin bunu fark edip annesini uyarmasi lazim .Aksi halde artarak devam edecektir .Siz evladinizla vakit gecirmenin keyfini cikarin onun icin neyin iyi oldugunu en iyi siz bilirsiniz .Prensesinizle guzel bir hayat diliyorum .
Aaa evet bunun gibi tüm vücudunda vardı bizzat gövde kısmı ve yüzü @Cansu
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize rabbim herkese kolay doğum ve sağlıklı bebiş nasip etsin @Lal Bu arada senin dopum ne oldu doğdu mu bebek bu aralar fazla takip edemiyorum senin haftan bana yakındı çok @Glsh887
Yok daha doğmadı programa göre 17 gün var ama sancılarım arada oluyor dr heran gelebilir dedi 37+4 teyiz şuan 39 a kadar gelmezse 39 da sezeryanla alınacak canım.
Benim oglanda da var sormustum ebeye Teni cok ince oldugu icin ici gozukuyo dedi Herhangi bi hastalik degil dedi. Iyicene dikkat edersen gorursun zaten. Bide bebek cok terlerse ve aglarsa ozaman Daha cok oluyor.
Bizim bu benekler çok giydirmekten oldu. Doktor normal demişti ama temmuz bebeğiydi sadece zıbın giydirmeye başladım geçti
Hayirli ugurlu olsun valla benim kaynanada alt katta oturuyor umarim basimin etini yemez bayiliyor herseye karismaya
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün sen o cahil kadını bence kafana hiç takma takarsan sütun kesilir lohusalik yasacaksin sadece bebeğini ve eşini düşün mutlu günlerinizi yapacağınız mutlu anları kurduğunuz hayal gerçek oldu kimse bozamasin mutlulugunuzu aranıza kimseyi sokmayın konuşma ona hic cevap verme görmezden gelki kudursun belliki canım seni kıskanıyor başka hiç bir açıklaması yok eğer biri senin le uğraşıyorsa bilki sen öndesin yavrunla sana huzur dolu mutluluklar canım
Ay bende kayınvalidemle aynı binadayim bana aynısını yapsa düşünemiyorum herhalde ben susmam
Karadenizliyim cevap vermeden duramam asla kesin bir birimizi yeriz
Torun gelecek diye her dediğimi yapıyor en küçük gelinim torunlarin hepsi büyük zamam ne gösterecek bakalım bize herkes için iyi olur inşallah
Gözün aydın canım, lohusalığın hayırlı olsun Allah analı babalı büyüsün sağlıkla inşallah
kaynanan gerçekten ahhh diyecek çok şey var ama neyseee gerçekten hepimiz çok sinirlendik toplanıp hepimizin dövesi geliyor
sen herkesi boşver anın ve kızının tadını çıkar eminiz ki çok güzel anne olacaksın hiç kimse senin gibi annelik yapamaz bebeğine
bu günlerin tez zaman da geçmesini temenni ediyorum