Pozitif mi?

1 Beğeni

Yakınlaştırıp bakınca silik bir çizgi görünüyor fakat bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi kesin birşey demek zor…Ben adetime 10 gün kala kan tahlilinde beta 52 ile öğrendim…Kan tahlilinden 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım hiç birşey çıkmamıştı…İlk kanda çıkıyor sonra idrarda

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim inşallah vardır yarın kan testi vereceğim kaç saat içinde belli olur sonuçlar canım

1 Beğeni

Rica ederim acilden verince 45 dk da çıkmıştı benim sonuç, poliklinikten giriş yaptırıp verirseniz ama hormon testlerine genelde en son bakılır sabah verirseniz öğlen 4 gibi çıkar :slightly_smiling_face: inşallah hamilesinizdir hayırlısıyla

Hamılesın bence :cherry_blossom:

1 Beğeni

İnşallah canım Allah razı olsun :heart:

1 Beğeni

İnşallah canım benim :heart:

1 Beğeni

Benim böyleydi hatta daha bile silikti adetime 5 gün vardı yapmıştım 4 gün sonra kan testine gittim 142 çıkmıştı :face_with_hand_over_mouth: hayırlı olsun şimdiden erken gebelik testimi bu

İnşallah canım Allah razı olsun :heart: inşallah vardır :palms_up_together:

Benim adetime 15 gün var ilk ilişki adetten sonra 10 gün oldu bugün yaptım testi inşallah vardır evet canım erken gebelik testi

Birde normal kaset testle dene cnkü ben ilk gittim afedersiniz salak gibi 200 300 lira erken gebelik testine verdim onda çıkmadı kaset testte daha net çıktı erken gebelik testleri bazen yanıltıyor. Sonra kaset test aldım 20 30 lira bişey 10 tane falan almıştım her sabah ilk tuvaletim ile yapıyordum birde akşam yapıyordum meraktan. Sabah ilk tuvaletle yapınca daha net belli oluyor

Teşekkür ederim canım bende yapayım yarın kan testi vereceğim

Bence hamilesin canim benimde adetime bı hafta kala.boyle çıktı şuan 39 haftalık olduk şükür inslahh seninde vardır :pray:

15 günüm var daha

İnşallah canım benim Allah razı olsun :heart:

1 Beğeni

İnşallah canım :palms_up_together: teşekkür ederim

1 Beğeni

Amin canım cümlemizden​:heart:

1 2 gün sonra tekrar yapın derim bende adetimden önce erken gebelik testi yaptım silikti 1 2 gün sonra yaptığımda pozitif çıktı sağlık ocağında kan testi verdim hamilesin dedi şuan 36+4 haftalık hamileyim

1 Beğeni

Benimde sen gibi cikmisti kan tahlili ver canim hemen .benim 4 haftalik cikmisti kanda bu sekilde

Kan testi verdiniz mii