Pozitif mi?

Adetten önce mi yaptın canım

İnşallah vardır canım :palms_up_together: teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Verdim canım yarın belli olacak

Bence var gibi heyecanla bekliyoruz sonucunu :heart_eyes::see_no_evil:

1 Beğeni

İnşallah canım benim :heart: teşekkür ederim :heart:

Haberdar et… erkenden çıkar e nabız dan takip et

1 Beğeni

Tamam canım benim :heart: çok teşekkür ederim :heartpulse:

Yok canım maalesef hamile değilim

Yok canım hamile değilim

1 Beğeni

Üzülme en kısa zamanda olur inşallah

1 Beğeni

Cok acele atme stres yapma o zaman hepten zor bıraz bırak kendını kendı haline sureklı kafana takarsanda olmaz yenımı evlısın

İlk gebelik testi yaptığım da ikisi de çok net çizgi çıkmıştı ertesi gün test aldıp yaptığımda ise negatif çıktı sağlık ocağında kan verdim negatif çıktı 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim onda da kimyasal gebelik yaşadım bebeğim bnmle sade 3 hafta aynı beden de durdu sonra düşük oldu doktorum bana 1 ay korunman gerekiyor dedi korunmama rağmen üstüne hamile kaldım şuan 36+5 haftalık hamileyim ama kafana taktıkça sitres yaptıkça hamile kalmam o kadar çok zorlaşıyor ki oluruna bırak o sizi seçeği zamanı ve rabbimin ne zaman vereceğini bilemezsin

1 Beğeni

Demekki zamani degil kuzum ben 1.5 sene denedim olmadi tup bebek yaptirdik olmadi 1.5 sene sonra kendiliginden geldi minigim teyzesi .Rabbim biliyor zamaninj sakın uzulme .devam et canim sen birgun elbet seninde şu hayatta tutunacagin bir dalın degil bjr kac dalın olucaktır Allah in izniyle :people_hugging::smiling_face_with_three_hearts: