Pozitif doğum hikayem

İki çocuğum arasi 2 yaş, aradaki zamandan ziyade annenin harekeklilik durumuna doğumun süresi ve zorluğu değişiyor. Tanıdığım biri 9 yıldan sonra ikinci çocuğunu doğurdu ama son güne kadar da aktif olarak çalışıyordu. Doğumu çok kolay ve çok kısa sürdü. Sağlığınız el veriyorsa uygun şekilde hareketlilik katın hayatiniza çok faydasını görürsünüz :blush:

Doğum yaptiniginizda buraya yazın lütfen. Öyle hissediyorum ki doğumunuz kolay ve kısa sürecektir. Sağlıcakla gelsin miniginiz​:smiling_face_with_three_hearts:

Yaa ben başlarda düşük tehlikesi yaşadım o dönem bı kapadım kendimi ne spor ne yürüyüş şimdi de agirlastim diye birseycik yapamiyorum hareketlilik önemli en başta neler hayal etmiştim spor yapacak pilates yapacaktım ama elvermedi sağlık :roll_eyes: yine de ins kısa sürede acilmam olur 7yas var bizimde arada

Sağlık herşeyden önemli tabiki. Normal yürüyüş ve nefes egzersizi yapmak bile mental olarak iyi gelecektir. Ha bir de ilk doğumdan daha kolay olurerak etmeyin​:blush:

Üçüncü doğum :person_gesturing_ok:t3::sweat_smile: ilkinden ikincisi kolaydı ama arayı açınca eskiye dönüyor diyorlar ondan endişelendim bu muaynede doktora soracam tabi varisler engel değilse artık pelvik egzersizleri filan yapmak istiyorum diye umarım sıkıntı çıkmaz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallahh beklemedeyizz :smiling_face_with_three_hearts: